„СТУДИО UNIVERSAL“ ОТКРИО НОВИ ПРОЈЕКАТ ПОД НАЗИВОМ „DARK UNIVERSE“

Студио Универзал објавио је да ће нова серија филмова који за главне ликове имају класична чудовишта, али створена за модерне генерације, бити у биоскопској дистрибуцији под називом „Dark Universe“.

Лого ћемо имати прилике да видимо када филм „МУМИЈА“ стигне у наше биоскопе 8. јуна, а велико нам је задовољство да иза музике стоји четири пута номинован за Оскара, композитор Дени Елфман.

У најави нове серије филмова потврђено је да ће оскаровац Били Кондон режирати нови филм „Франкештајнова невеста“, следећи пројекат компаније Dark Universe, који ће у биоскопе стићи у фебруару 2019. године.

 

„Дарк Универсе“ стартовао је филмом Алекса Курцмана, редитеља и продуцента филма „МУМИЈА“.
„Веома смо поносни на сву креативност и страст која нас је инспирисала да поново оживимо Универзалова класична чудовишта и обећавамо публици да ћемо серијал ширити стратешки“, изјавила је Дона Лангли из Универзал Пикчрса.

“Франкештајнова невеста” (Бриде оф Франкестеин) свакако је најупечатљивији женски монструм у историји филма и завет који нам је оставило Вејлово ремек – дело, што је и један од најбољих филмова икада направљених” изјавио је редитељ Кондон.

Филмови Дарк Универса биће препознатљиви по томе што ће у њима играти најталентованије и најпопуларније светске звезде у легендарним улогама, као и млади и талентовани глумци чије су каријере у успону. Како је раније најављено звезде филмова Дарк Универсе по први пут су заједно: „Невидљиви човек“ и „Франкенштајнова чудовишта“ тумачиће звезде блокбастера, Џони Деп и добитник Оскара Хавијер Бардем, који заједно глуме у филму “Пирати са Кариба – Салазарова освета“. Ови глумци придружују се Тому Крузу и Раселу Кроу који тумачи лик доктора Хенрија Џекила, водећим глумцима филма Мумија, заједно са Софијом Бутелом у насловној улози.

 

 

Извор: Taramount film

 

Aжурирао: М.О.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.