Nalazite se ovde
Početna > Najave Događaja > ODRASTANJE UZ UMETNOST – BEBA U GALERIJI

ODRASTANJE UZ UMETNOST – BEBA U GALERIJI

Koncert za bebe i roditelje

Galerija Matice srpske, 2. februar 2019 u 11.00 i 12.30. sati.

Nakon tri uspešno održana koncerta klasične muzike za bebe i roditelje u 2018. godini Galerija Matice srpske u saradnji sa Beogradskom filharmonijom i Muzičkom omladinom Novog Sada, a zahvaljujući podršci Fondacije „Novi Sad 2021”, i u 2019. godini nastavlja koncertnu sezonu. Prvi koncert u ovoj godini biće održan 2. februara u Galeriji Matice srpske, Trg Galerija 1, u dva termina u 11.00 i 12.30 sati.

Odlomke iz različitih kompozicija Johana Sebastijana Baha, Đovanija Batiste Ćirija, AleksandraVujića i Jozefa Fiale izvešće umetnici Beogradske filharmonije – Stana Krstajić (flauta) i Nemanja Stanković (violončelo). Koncert će trajati trideset i pet minuta.  Kompozicije koje će biti izvedene pažljivo su odabrane i po svojoj dinamici i sadržaju prilagođene  su najmlađim posetiocima, bebama, uzrasta do dve godine.

Budući da je broj mesta ograničen, molimo da se jedan roditelj/staratelj koji će biti u pratnji deteta prijavi na elektronsku adresu decjiprogrami@galerijamaticesrpske.rs, a potom preuzme besplatnu ulaznicu u Muzejskoj prodavnici od utorka do petka od 10.00 do 20.00 sati.  S obzirom da je interesovanje za koncert veliko, ukoliko zbog kapiciteta mesta ne budemo u mogućnosti da vam obezbedimo ulaznicu za ovaj koncert, možete se prijaviti za naredni koncert 2. marta.

Pored koncerata klasične muzike za bebe i roditelje Galerija Matice srpske je u okviru projekta Odrastanje uz umetnost – Beba u Galeriji,  zahvaljujući podršci Vojvođanske banke, svoj prostor prilagodila potrebama majki sa bebama i obezbedila besplatan ulaz u Galeriju svakog utorka.

Za više informacija o programu možete se obratiti Miroslavi Žarkov na 021 4899 017.

 

Izvor: Galerija Matice srpske

Ostavite odgovor

Top