OДРАСТАЊЕ УЗ УМЕТНОСТ – БЕБА У ГАЛЕРИЈИ

Концерт за бебе и родитеље

Галерија Матице српске, 2. фебруар 2019 у 11.00 и 12.30. сати.

Након три успешно одржана концерта класичне музике за бебе и родитеље у 2018. години Галерија Матице српске у сарадњи са Београдском филхармонијом и Музичком омладином Новог Сада, а захваљујући подршци Фондације „Нови Сад 2021”, и у 2019. години наставља концертну сезону. Први концерт у овој години биће одржан 2. фебруара у Галерији Матице српске, Трг Галерија 1, у два термина у 11.00 и 12.30 сати.

Одломке из различитих композиција Јохана Себастијана Баха, Ђованија Батисте Ћирија, АлександраВујића и Јозефа Фиале извешће уметници Београдске филхармоније – Стана Крстајић (флаута) и Немања Станковић (виолончело). Концерт ће трајати тридесет и пет минута.  Композиције које ће бити изведене пажљиво су одабране и по својој динамици и садржају прилагођене  су најмлађим посетиоцима, бебама, узраста до две године.

Будући да је број места ограничен, молимо да се један родитељ/старатељ који ће бити у пратњи детета пријави на електронску адресу decjiprogrami@galerijamaticesrpske.rs, а потом преузме бесплатну улазницу у Музејској продавници од уторка до петка од 10.00 до 20.00 сати.  С обзиром да је интересовање за концерт велико, уколико због капицитета места не будемо у могућности да вам обезбедимо улазницу за овај концерт, можете се пријавити за наредни концерт 2. марта.

Поред концерата класичне музике за бебе и родитеље Галерија Матице српске је у оквиру пројекта Одрастање уз уметност – Беба у Галерији,  захваљујући подршци Војвођанске банке, свој простор прилагодила потребама мајки са бебама и обезбедила бесплатан улаз у Галерију сваког уторка.

За више информација о програму можете се обратити Мирослави Жарков на 021 4899 017.

 

Извор: Галерија Матице српске

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *