Nalazite se ovde
Početna > Kultura > „OBOJENI PROGRAM“ 14. NOVEMBRA U DOMU KULTURE

„OBOJENI PROGRAM“ 14. NOVEMBRA U DOMU KULTURE

Kultni novosadski alternativni bend „Obojeni Program“ nastupiće 14. novembra u Domu kulture u Novom Sadu. Ulaznice za ovaj, dugoočekivani klupski koncert su u prodaji na blagajnama GigsTiksa po ceni od 1000 dinara kao i putem onlajn servisa http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2868-obojeni-program .

Uz nove pesme koje su naišle na oduševljenje fanova, u Domu kulture začuće se i dobro poznati hitovi kao što su “Danas će se desiti nešto lepo”, ” Vrlo jednostavno”, “Kako ja to ne primećujem”, “Kočnice”, “Dejvi”, “Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo”, “Obećaj mi molim te” i drugi.

Pravi ljubitelji žestokog zvuka uživaće u specifičnoj energiji „Obojenog programa“ u Domu kulture, čiji će koncert biti jedan od onih koji će obeležiti jesenju sezonu svirki u ovom tek mesec dana starom klubu koji se već programski isprofilisao i otvorio svoja vrata svim generacijama ljubitelja rokenrola.

Obezbedite svoje ulaznice na vreme na Gigstiks prodajnim mestima ili putem sajta http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2868-obojeni-program

 

 

 

 

Izvor: AGENCIJA GALETIN

Ostavite odgovor

Top