„ОБОЈЕНИ ПРОГРАМ“ 14. НОВЕМБРА У ДОМУ КУЛТУРЕ

Култни новосадски алтернативни бенд „Обојени Програм“ наступиће 14. новембра у Дому културе у Новом Саду. Улазнице за овај, дугоочекивани клупски концерт су у продаји на благајнама ГигсТикса по цени од 1000 динара као и путем онлајн сервиса http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2868-obojeni-program .

Уз нове песме које су наишле на одушевљење фанова, у Дому културе зачуће се и добро познати хитови као што су “Данас ће се десити нешто лепо”, ” Врло једноставно”, “Како ја то не примећујем”, “Кочнице”, “Дејви”, “Само да ти кажем постало је све невидљиво”, “Обећај ми молим те” и други.

Прави љубитељи жестоког звука уживаће у специфичној енергији „Обојеног програма“ у Дому културе, чији ће концерт бити један од оних који ће обележити јесењу сезону свирки у овом тек месец дана старом клубу који се већ програмски испрофилисао и отворио своја врата свим генерацијама љубитеља рокенрола.

Обезбедите своје улазнице на време на Гигстикс продајним местима или путем сајта http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2868-obojeni-program

 

 

 

 

Извор: АГЕНЦИЈА ГАЛЕТИН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *