Nalazite se ovde
Početna > Kultura > KOSHEEN NA PETOM IZDANJU R:EVOL:UTION FESTIVALA U TEMIŠVARU

KOSHEEN NA PETOM IZDANJU R:EVOL:UTION FESTIVALA U TEMIŠVARU

Peto izdanje R:EVOL:UTION festivala predstavlja novu lokaciju, nove datume, ali istu, sjajnu energiju i koncept za svoj jubilej. Festival će biti održan od 8. do 10. avgusta, na novoj lokaciji, Kasa Verde, u šarmantnom Temišvaru, na svega 150 km od Novog Sada i Beograda. I ove godine na 10 festivalskih bina i zona nastupiće brojni izvođači i zabavljači, uz KOSHEEN, kao glavne zvezde festivala.
Kasa Verde jedan je od najatraktivnijih parkova u Temišvaru sa prirodnim dekorom koji čine bajkovite kućice i mali zamak na kojem će se naći nesvakidašnji maping. Savršeni beg iz grada u prirodu, Revolution pretvara u sebi svojstven festival bogat sjajnim muzičkim i umetničkim programom.

Slavna bristolska grupa Kosheen, nastupiće 8. avgusta na glavnoj bini R:EVOL:UTION festivala. Prepozatljivi vokal, Šijen Evans dolazi u punom sastavu sa svojim lajv bendom i predstaviće se prvi put temišvarskoj publici sa čuvenim i vanvremenskim hitovima kao što su “Catch”, “Hide U”, “Suicide”, “Empty Skies” i mnogim drugim. Nakon vrtoglavog uspeha prvog albuma “Resist” i brojnih prestižnih muzičkih nagrada, Kosheen nastavlja da oduševljava svoje fanove albumima “Kokopelli”, “Damage”, “Independence“ i “Solitude”. U raznim intervjuima, Šijen Evans često spominje nastup na EXIT festivalu kao jedan od najdražih, ističući da je energija više desetina hiljada ljudi iz publike koja je pevala u glas sve pesme bila neopisiva. Pripremite se za novi nalet „drum and bass“ energije i još jedan nezaboravan nastup sastava Kosheen.

Za ljubitelje elektronskog zvuka, već čuvena bina „Electric Apex“ će sa zadovoljstvom ugostiti neke od najpoznatijih di-džejeva rumunske mikro-haus scene kao što su Amorf live, Atipic showcase, Livio & Robi i Praslea.

Gaia Trance Zone ponudiće posetiocima prepoznatljiv trance zvuk uz fenomenalnu dekoraciju u neodoljivim fluo bojama. Među izvođačima naći će se savršena kombinacija srpskih i rumunskih di-džejeva kao što su Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma i Zenesis.

EARLY BIRD ulaznice po ceni od 1950 dinara za 3 dana nezaboravnog festivalskog iskustva!

Ulaznice za R:EVOL:UTION festival biće u prodaji od 18. jula na blagajnama Gigstiksa kao i putem sajta http://www.gigstix.com po ceni od 1950 dinara za sva tri dana, dok cena jednodnevne ulaznice iznosi 1450 dinara.

 

 

 

 

 

Izvor i foto.: AGENCIJA GALETIN

Ostavite odgovor

Top