KOSHEEN НА ПЕТОМ ИЗДАЊУ R:EVOL:UTION ФЕСТИВАЛА У ТЕМИШВАРУ

Пето издање R:EVOL:UTION фестивала представља нову локацију, нове датуме, али исту, сјајну енергију и концепт за свој јубилеј. Фестивал ће бити одржан од 8. до 10. августа, на новој локацији, Kаса Верде, у шармантном Темишвару, на свега 150 км од Новог Сада и Београда. И ове године на 10 фестивалских бина и зона наступиће бројни извођачи и забављачи, уз KOSHEEN, као главне звезде фестивала.
Каса Верде један је од најатрактивнијих паркова у Темишвару са природним декором који чине бајковите кућице и мали замак на којем ће се наћи несвакидашњи мапинг. Савршени бег из града у природу, Револутион претвара у себи својствен фестивал богат сјајним музичким и уметничким програмом.

Славна бристолска група Kosheen, наступиће 8. августа на главној бини R:EVOL:UTION фестивала. Препозатљиви вокал, Шијен Еванс долази у пуном саставу са својим лајв бендом и представиће се први пут темишварској публици са чувеним и ванвременским хитовима као што су “Catch”, “Hide U”, “Suicide”, “Empty Skies” и многим другим. Након вртоглавог успеха првог албума “Resist” и бројних престижних музичких награда, Kosheen наставља да одушевљава своје фанове албумима “Kokopelli”, “Damage”, “Independence“ и “Solitude”. У разним интервјуима, Шијен Еванс често спомиње наступ на EXIT фестивалу као један од најдражих, истичући да је енергија више десетина хиљада људи из публике која је певала у глас све песме била неописива. Припремите се за нови налет „drum and bass“ енергије и још један незабораван наступ састава Kosheen.

За љубитеље електронског звука, већ чувена бина „Electric Apex“ ће са задовољством угостити неке од најпознатијих ди-џејева румунске микро-хаус сцене као што су Amorf live, Atipic showcase, Livio & Robi и Praslea.

Gaia Trance Zone понудиће посетиоцима препознатљив trance звук уз феноменалну декорацију у неодољивим флуо бојама. Међу извођачима наћи ће се савршена комбинација српских и румунских ди-џејева као што су Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma и Zenesis.

EARLY BIRD улазнице по цени од 1950 динара за 3 дана незаборавног фестивалског искуства!

Улазнице за R:EVOL:UTION фестивал биће у продаји од 18. јула на благајнама Гигстикса као и путем сајта http://www.gigstix.com по цени од 1950 динара за сва три дана, док цена једнодневне улазнице износи 1450 динара.

 

 

 

 

 

Извор и фото.: АГЕНЦИЈА ГАЛЕТИН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *