epson printer drivers for windows 10 microsoft project 2016 30 day freetrial free google chrome offline for windows 10 64 bit microsoft office professional plus 2013 activation toolkit free how to activate adobe audition 3.0 free astroneer pc game free windows 10 installing developer mode package free
Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > „ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА СТЕФАНА ГОНЦИНА

„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА СТЕФАНА ГОНЦИНА

У понедељак 31.08.2020. акција „Хуманитарни понедељак“ на новосадској плажи Штранд биће намењена двоипогодишњем Стефану Гонцину који болује од ретке болести туберосклерозе мозга. Стефан је лечење започео у Турској, због врсте болести и више тубера који се налазе на кори мозга, који Стефану стварају епи нападе, Стефана чека дугогодишње лечење, где ће на свака три месеца морати да се враћа у Турску. Поред Лечења у Турској, у Србији Стефан ради са логопедима и дефектолозима.

 Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима, како би се и на овај начин помогло Стефану у прикупљању новца за неопходно лечење. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

У акцији која је била намењена Александру Адамовићу 24.08. укупно је прикупљено 139.610,00 динара.

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда. 

 

 

 

Оставите одговор

Top