Nalazite se ovde
Početna > Kultura > EGZIT VEĆ PO ZAVRŠETKU OBJAVIO „AFTERMOVIE“ I NAJAVIO JUBILEJ!

EGZIT VEĆ PO ZAVRŠETKU OBJAVIO „AFTERMOVIE“ I NAJAVIO JUBILEJ!

Istog dana, nakon što je Ameli Lens zatvorila EXIT festival uz antologijsku himnu „Firestarter“ u čast preminulog pevača grupe The Prodigu, Keitha Flinta, objavljen je već i zvanični festivalski „aftermovie“ koji najavljuje i jubilarno 20. festivalsko izdanje, koje će označiti početak nove ere festivala, pod nazivom EXIT 2.0. Film je zabeležio i mnoge neočekivane situacije, i kadrove izvođača u njihovim najemotivnijim reakcijama na svetski čuvenu EXIT publiku tokom fantastičnih nastupa koje su mnogi od njih uvrstili među najbolje u karijeri. Svi koji podele ovaj aftermovie do 20. jula sa obaveznim #ExitMovie heštegom, mogu da osvoje prve ulaznice za veliku proslavu 20. rođendana Exit festivala 2020 godine!

Kratki film koji objedinjuje neke od najboljih trenutaka na po mnogima i najboljem izdanju Edžita do sada, sniman je u punoj 4k tehnologiji sa čak tri filmske kamere i dva drona sa filmskom optikom. Na filmu je radio Exit audio-video tim sa više od 20 ljudi, a snimanje, montaža i postprodukcija rađeni su tokom celog festivala po unapred definisanom planu u kojem se pažnja obraćala na svaki detalj i u tesnom vremenskom rasporedu bez previše mogućnosti da se nešto ponavlja.

Devetnaesti Exit festival održan je od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, okupiviši gotovo 200.000 ljudi iz preko devedeset zemalja širom sveta, uz rekord posete koji je bio oboren već na samom startu sa preko 56.000 ljudi! Impresije euforične festivalske publike, ali i fantastičnih izvođača kao što su: The Cure, Greta Van Fleet, The Chainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Skepta, Carl Cox, Solomun, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Tom Walker, IAMDDB, Charlotte De Witte, Maceo Plex, Lee Buridge, Peggy Gou, Jeff Mills, Tale of Us, Chase&Status RTRN II Jungle, Desiigner, Whitechapel, The Selecter, Lost Frequencies, Boris Brejcha, Dax J i stotine drugih.

„Aftermovie“ možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/MFd18sF8CNU

 

 

 

 

 

 

Izvor i foto.: EXIT

Ostavite odgovor

Top