ЕГЗИТ ВЕЋ ПО ЗАВРШЕТКУ ОБЈАВИО „AFTERMOVIE“ И НАЈАВИО ЈУБИЛЕЈ!

Истог дана, након што је Амели Ленс затворила ЕXIТ фестивал уз антологијску химну „Firestarter“ у част преминулог певача групе The Prodigu, Кеитха Флинта, објављен је већ и званични фестивалски „aftermovie“ који најављује и јубиларно 20. фестивалско издање, које ће означити почетак нове ере фестивала, под називом EXIT 2.0. Филм је забележио и многе неочекиване ситуације, и кадрове извођача у њиховим најемотивнијим реакцијама на светски чувену ЕXIТ публику током фантастичних наступа које су многи од њих уврстили међу најбоље у каријери. Сви који поделе овај афтермовие до 20. јула са обавезним #ExitMovie хештегом, могу да освоје прве улазнице за велику прославу 20. рођендана Exit фестивала 2020 године!

Кратки филм који обједињује неке од најбољих тренутака на по многима и најбољем издању Еџита до сада, сниман је у пуној 4к технологији са чак три филмске камере и два дрона са филмском оптиком. На филму је радио Exit аудио-видео тим са више од 20 људи, а снимање, монтажа и постпродукција рађени су током целог фестивала по унапред дефинисаном плану у којем се пажња обраћала на сваки детаљ и у тесном временском распореду без превише могућности да се нешто понавља.

Деветнаести Exit фестивал одржан је од 4. до 7. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, окупивиши готово 200.000 људи из преко деведесет земаља широм света, уз рекорд посете који је био оборен већ на самом старту са преко 56.000 људи! Импресије еуфоричне фестивалске публике, али и фантастичних извођача као што су: The Cure, Greta Van Fleet, The Chainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Skepta, Carl Cox, Solomun, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Tom Walker, IAMDDB, Charlotte De Witte, Maceo Plex, Lee Buridge, Peggy Gou, Jeff Mills, Tale of Us, Chase&Status RTRN II Jungle, Desiigner, Whitechapel, The Selecter, Lost Frequencies, Boris Brejcha, Dax J и стотине других.

„Aftermovie“ можете погледати на следећем линку: https://youtu.be/MFd18sF8CNU

 

 

 

 

 

 

Извор и фото.: EXIT

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *