ZOSTER U PETAK U HALI 2 NOVOSADSKOG SAJMA

Hala 2 Novosadskog sajma i ovog petka, svojoj vernoj publici prirediće još jedan nezaboravni koncert. U petak, 31. marta, na mestu prepoznatljivom po vrhunskom provodu, nastupiće bosanskohercegovačka grupa, jedna od najpopularnijih u regionu, Zoster.

Zoster stiže u glavni grad Vojvodine kako bi verni fanovi uživo slušali novi album. „Najgori” od najboljih je završen a Novi Sad će biti jedna od prvih stanica na putovanju kojim će uživo promovisati novi, željno i dugoočekivani album.

Album „Najgori” najavljen je singlovima „Kuda idu svi ti ljudi”, „Treba mi keš”, „Čovjek želi da je ptica” i upravo plasiranim „Čovjek zvani činjenica”.

„Prvi singl ‘Kuda idu svi ti ljudi’ jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, ‘Treba mi keš’, otkrivamo našeg protagonistu Najgoreg u prvom licu, a treći singl ‘Čovjek želi da je ptica’je priča isto o našem Najgorem, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku“, navodi frontmen benda, Mario Knezović. Onda je usledio i „Čovjek zvani činjenica” sa spotom inspirisanim serijama B produkcije iz kasnih ’70-tih godina i predstavlja pilot/trejler filma koji nikad neće biti snimljen”.

Ovaj veliki novosadski koncert, upotpuniće i nastup neodoljive Nataleé koja donosisklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Za ovu priliku ističe radost jer će stajati rame uz rame sa Zosterom.

„Odrasla sam uz njihovu muziku, uvek su bili deo moje plejliste, a sada sviramo zajedno. Snovi se izgleda ostvaruju, borite se za njih”, istakla je Nataleé.

Bad Copy u maju u Hali 2

Popularni rep sastav „Bad copy” u Hali 2 Novosadskog sajma nastupiće 13. maja. Nastala 1996. godine, ova beogradska hip hop grupa, sa uvek zanimljivim humorističkim pristupom uličnom životu, ubrzo je postala jako popularna i neizostavni deo prestoničkih žurki. Sada će bez sumnje u Novom Sadu napraviti odličnu žurku, a svi zainteresovani ulaznice mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 1000/1500 dinara.

Izvor: Hala 2 Novosadskog sajma

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *