ЗАПЛОВИТЕ У СВЕТ МАШТЕ 10. МАРТА У БИОСКОПУ CINEPLEXX ПРОМЕНАДА

„Како да дресирате свог змаја 3“ на Породичном дану уз поклоне и забаву за најмлађе

Крените на путовање кроз скривене светове и будите део авантуре веће од самог живота на Породичном дану у биоскопу Cinaplexx Променада, у недељу 10. марта од 12 до 17 часова! Уживајте у специјалном програму за малишане, инспирисаном неодољивим главним јунацима епске авантуре „Како да дресирате свог змаја 3“, која оставља без даха! Карте су у продаји на благајни биоскопа!


Уз сваку купљену улазницу очекује вас поклон магазин за децу „Невен“ и „Мали Невен” а малишани ће имати прилику да се, поред одличног филма, забаве уз аниматоре и осликавање на лицу. Оно што ће почети као неочекивано пријатељство између младог Викинга и неустрашивог змаја претвориће се у авантуру која превазилази и сам живот. Биоскопска публика имаће прилику да ужива у новом филму једне од најомиљенијих анимираних сага свих времена! Нови поглавица и владар Берка створио је величанствену и хаотичну утопију. Село у коме наши јунаци живе суочиће се са најмрачниЈом претњом до сада, а они ће морати да га напусте и крену на путовање кроз скривени свет за који су мислили да постоји само у митовима.
У синхронизацији овог анимираног спектакла, учествовали су: Милош Ђуричић, Драган Вујић Вујке, Милена Живановић, Александар Срећковић Кубура, Валентина Павличић, Предаг Дамњановић, Марко Марковић, Марија Микић и Жељко Максимовић.
Искористите погодности које вам пружа чланство у Cinaplexx  Породичном филм клубу и уживајте породично уз сјајну анимирану причу на великом платну! Поред снижене цене карте за све чланове клуба у понуди је и мени специјално креиран за вас по фантастичној цени! Чекамо вас на Породичном дану у биоскопу Cinaplexx Крагујевац Плаза!

Трејлер филма ,,Како да дресирате свог змаја 3” –

Извор:Cinaplexx Променада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *