XX ЈУБИЛАРНА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА – „ НА КАНАЛУ ИЗМЕЂУ ДВА МОСТА“

Школа за основно и средње образовање „ Милан Петровић“ са домом ученика, организује XX јубиларну ликовну колонију „ На каналу између два моста“.

XX јубиларни сазив је замишљен као једнодневно окупљање свих досадашњих учесника, као и других заинтересованих уметника.Уз пригодан коктел, видео презентацијом досадашњих XИX ликовних колонија, осврнућемо се на значај, учеснике, ликовне критичаре, селекторе и дародавце. Уједно ћемо искористити прилику да представимо радни материјал за предстојећу монографију. Садржај монографског приказа за рад ликовне колоније, је својеврсни пресек двадесетогодишње ликовне сцене региона као и релевантнаграђа за историографско проучавање.

Јубилеј 20 година постојања и рада ликовне колоније „ На каналу између два моста“ овог пута неће бити радног карактера, од поштованих уметника очекујемо један рад који ће бити каталошки обрађен и уврштен у споменутој монографији.

Срдачно вас очекујемо у суботу 25. Јуна 2016. у 12 часова, у плавој Сали Школе за основно и средње образовање „ Милан Петровић“ са домом ученика, Браће Рибникар 32 у Новом Саду.

 

Извор и фото: ШОСО „Милан Петровић“

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.