VOZOM NA EXIT I OVE GODINE U BILO KOM TRENUTKU! UVODE SE SPECIJALNI POLASCI NA RELACIJI BEOGRAD – NOVI SAD!

EXIT i Srbijavoz imaju važnu vest za posetioce festivala – i ove godine uvode se posebne linije na relaciji Beograd – Novi Sad tokom festivala! Okupite društvo, sedite u voz i pravac Petrovaradinska tvrđava! Pored više od 50 redovnih dnevnih polazaka između dva grada koji su putnicima dostupni između 5:30 i 23:00 sata, za vreme trajanja festivala, publici će biti na raspolaganju i specijalni polasci, i to u sledećim terminima:
• iz stanice Beograd centar u 21.30, 22.00, 23.00, 00.10 i 01.00.
• iz stanice Novi Sad u: 01.30, 02.30, 03.30 i 04.30.
Pored toga, redovni večernji vozovi broj 748, 750 i 751 koristiće i stanicu Petrovaradin tokom trajanja festivala. Svi vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena. Karte za redovne i dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbijavoza, kao i na blagajnama i kartomatima.

EXIT i Srbijavoz pozivaju sve posetioce da iskoriste priliku, da za dolazak i odlazak sa ovogodišnjeg festivala koriste voz kao prevozno sredstvo, jer je putovanje bezbedno i brzo, sa najmanjim nepovoljnim uticajem na životnu sredinu.

Na Petrovaradinsku tvrđavu stiže legendarni hip-hop i pop sastav Black Eyed Peas, koosnivač Rage Against The Machine Tom Morello, rodonačelnik trapa Gucci Mane, Cavalera, Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, KlangKuenstler, Sara Landry, Sama’ Abdulhadi, Rudimental, John Newman DJ Hybrid live, Ofenbach, Steve Angelo, Azhariah, Ofenbach i niz drugih.

Četvorodnevne festivalske ulaznice po promo ceni od 7.990 dinara i uz uštedu od 30% na finalni iznos dostupne su ovde, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online, a u prodaji su i jednodnevne ulaznice, kao i ulaznice za specijalni nulti dan, odnosno Day 0. 

Izvor: Exit Press

Foto: EXIT Promo

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *