ВИНИ ПУ И ДРУЖИНА У БИОСКОПИМА! СТИЖЕ ФИЛМ „КРИСТОФЕРЕ РОБИНЕ, ГДЕ СИ?“

ОД ДАНАС У БИОСКОПЕ СТИЖЕ НОВА ДИЗНИЈЕВА АВАНУТРА „КРИСТОФЕРЕ РОБИНЕ, ГДЕ СИ?“! НАКОН МНОГО ГОДИНА ВИНИ ПУ, ПРАСЛИН, ИЈАР, И ТИГАР СРЕШЋЕ СЕ СА НАЈБОЉИМ ДРУГАРОМ ИЗ ДЕТИЊСТВА, КРИСТОФЕРОМ РОБИНОМ. У ОВОЈ ТОПЛОЈ ПРИЧИ УЖИВАЋЕ ЦЕЛА ПОРОДИЦА!

Од четвртка 16. августа, филм „Кристофере Робине, где си?“ приказиваће се на редовном репертоару следећих биоскопа: Синаплекс УШЋЕ Шопинг Центар, Синаплекс Делта Сити, Синаплекс БИГ Београд, , Рода Синаплекс, Комбанк Дворана, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, биоскоп Фонтана, Арена Синаплекс (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Зрењанин), СинеСтар (Панчево), Синаплекс Ниш, Вилин Град (Ниш), Синеплекс Крагујевац Плаза, Кварт (Краљево), Еуросинема (Суботица), Арт биоскоп Александар Лифка (Суботица), Екран (Сомбор), Арт (Ужице), Дом културе Пирот, Лесковачки културни центар, УК Центар за културу Ваљево, Културни центар Горњи Милановац, Синаплекс Приштина, Кино АБЦ (Приштина), ДокуФест (Призрен), Синаплекс МНЕ Делта Сити (Подгорица), Кадмус Синеплекс (Будва), Цинема 213 (Никшић), Центар за културу Тиват и преко мобилне опреме.

 

У дизнијевој авантури „Кристофере Робине, где си?”, која ће свима прирасти за срце, дечкић који је ишао на бројне авантуре са својом дружином љупких плишаних животиња, одрастао је и потпуно се променио. Сада је на његовим пријатељима из детињства да се појаве у нашем свету и помогну Кристоферу Робину да пронађе у себи оног љупког и разиграног дечака који се изгубио.

Сада када је одрастао, Кристофер Робин је преоптерећен послом, недовољно плаћен и нема сигурну будућност. Сада има своју породицу, али посао је постао његов живот, остављајући мало времена за његову жену и ћерку. Кристофер је заборавио на идилично детињство које је провео са једноставним плишаним медом и његовим другарима. Али када се он и Вини Пу поново сретну њихово другарство ће се поново распламсати и подсетиће Кристофера на најбољи период живота, бескрајне магичне дане одрастања које је проводио искључиво у игри. Пратећи след несретних околности које су везане за актовку Кристофера Робина, Вини Пу и остатак дружине коју чине Праслин, Ијар и Тигар, искорачиће из шуме у Лондон како би помогли Кристоферу…јер ће најбољи пријатељи увек бити ту за тебе.

У улози Кристофера Робина гледаћемо прослављеног глумца, добитника престижне награде „Златни глобус“, Јуана Макгрегора.

 

 

Извор: Тарамаунт филм

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *