VELIKI MASKENBAL I HOROR MARATON U ARENI CINEPLEX POVODOM NOĆI VEŠTICA U NEDELJU, 30. OKTOBRA

Besplatne kokice za horor maratonce

Tradicionalno,povodom Noći veštica, bioskop Arena Cineplex predstavlja specijalan program za sve uzraste. U nedelju, 30. oktobra, najmlađe posetioce očekuje kreativna radionica uz poznati tim Vile četkice kao i veliki maskenbal od 15 do 18 časova, ljubitelje horror filmova očekuje “Horor maraton”, dok će prava poslatica za odrasle ljubitelje maskenbala biti Pab kviz po maskama u kafeu The End, u sklopu bioskopa od 20 časova.  

„Horor maraton“ donosi na veliko platno Arene Cineplex najgledanije filmove ovog žanra kao što su „Noć veštica – kraj“, „Osmeh“, „Pozivnica za pakao“ i „Crni telefon“. Za horor maratonce, koji pogledaju minimum dva horor filma 30. oktobra pripremili smo besplatne kokice.

Najmlađi posetioci će imati priliku da uživaju u specijalnoj kreativnoj radionici, učestvuju u velikom maskebalu i dobiju slatke poklone, a maskenbal za odrasle upriličićemo u kafeu The End u sklopu popularnog Pab kviza.

Provedite Noć veštica u svom omiljenom bioskopu koji će i ove godine predtaviti potpuno novi ambijent u skladu sa događajem. 

Vidimo se u Areni Cineplex!

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *