VELIKA HIP-HOP ŽURKA UZ BAD COPY 13. MAJA

„Ljubav ili pivo“, „Otkucaji“, „Kafa“, „Metalac“ – hitovi su koji će odjekivati Halom 2 Novosadskog sajma 13. maja jer će publika imati priliku da đuska uz popularni hip-hop sastav Bad Copy.

Hip-hop grupa Bad Copy nastala je u Beogradu 1996. godine, kada su je osnovali Ajs Nigrutin (Vladan Aksentijević) i Miki Boj (Milan Šaponja). Nakon Mikijeve smrti 1999. godine, grupa pauzira sa radom, a naredne godine joj se priključuju Sky Wikluh (Đorđe Miljenović) i Timbe a.k.a. Timjah da Sensei (Rašid Kurtanović).

Njihove pesme prepoznatljive su po duhovitim tekstovima i žargonu koji koriste, a smatraju se jednim od pionira hip hop muzike u Srbiji. Iza sebe imaju četiri studijska izdanja „Orbod mebej“ (1996), „Sve sami hedovi“ (2003), „Najgori do sada“ (2006) i „Krigle“ (2013), na kojima su ugostili velika imena domaće hip hop scene, poput Škaba, Eda Maajke, Bvane i mnogih drugih.

Ovaj beogradski hip hop trio, sa uvek zanimljivim humorističkim pristupom uličnom životu, ubrzo je postao jako popularan i neizostavni deo prestoničkih žurki. Sada će bez sumnje u Novom Sadu napraviti odličnu žurku, a svi zainteresovani ulaznice mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 1000/1500 dinara.

Izvor: Hala 2 Novosadskog sajma

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *