УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА „ЏОНИ ИНГЛИШ – ПОНОВО У АКЦИЈИ“

УКОЛИКО СТЕ СЕ УЖЕЛЕЛИ ПРАВЕ АКЦИОНЕ КОМЕДИЈЕ, ФИЛМА КОЈИ ЋЕ ВАС ЗАБАВИТИ И ИЗМАМИТИ ИСКРЕН СМЕХ, ТРЕЋИ НАСТАВАК САГЕ О НАЈЗАНИМЉИВИЈЕМ ТАЈНОМ АГЕНТУ ЈЕ ФИЛМ ЗА ВАС!

Од  20. септембра, филм се налази на редовном репертоару биоскопа: Синаплекс УШЋЕ Шопинг Центар, Синаплекс Делта Сити, Синаплекс БИГ Београд,  Рода Синаплекс Комбанк Дворана, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Фонтана, Арена Синаплекс (Нови Сад), ЦинеСтар (Нови Сад), ЦинеСтар (Зрењанин), ЦинеСтар (Панчево), Синаплекс Ниш, Вилин Град (Ниш), Синаплекс Крагујевац Плаза, Кварт (Краљево), Еуросинема (Суботица), А. Лифка (Суботица), Екран (Сомбор), Дом културе Чачак, Арт (Ужице), Дом културе Пирот, Лесковачки културни центар, ЛМ (Шабац), Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Синаплекс Приштина, Кино АБЦ (Приштина), ДокуФест (Призрен), Синаплекс МНЕ Делта Сити (Подгорица), Кадмус Синаплекс (Будва), Синема 213 (Никшић) и преко мобилне опреме.

Нова авантура почиње када се након интернет напада открију идентитети свих тајних агената у Великој Британији, остављајући Џонија Инглиша као последњу наду тајне службе. Након што је приморан да се врати из пензије, Инглиш прво креће у мисију у којој мора да пронађе хакера који је извршио овај напад. Као тајни агент старе школе, на Џонију је да превазиђе изазове модерних технологија како би мисија била успешна. Главни глумац је о свом лику изјавио: “Задатак Џонија Инглиша у овом филму је да реализује много нових идеја и да остане исти као и пре тј. да верује да је много бољи шпијун него што заиста јесте”. О сарадњи са глумцем Беном Милером који тумачи лик његовог помоћника Бауа, Роуан Аткинсон је изјавио: “Постоји само неколико глумаца са којима сам остварио одличну сарадњу стварајући комедије. Тони Робинсон који игра Болдрика у серији “Црни Гуја” је дефинитивно један од њих. Јако сличан однос изградио сам са Беном Милером у овом филму и мислим да се заиста одлично допуњујемо.”

Карте су у продаји, па пожурите ка благајни омиљеног биоскопа и међу првима обезбедите улазнице за незабораван биоскопски провод!

 

Извор: Тарамаунт филм

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.