adobe audition cs6 32 bit free pdf expert pro apk free crack adobe photoshop elements 8 free microsoft office excel 2016 book pdf free microsoft project professional 2013 keygen free dvd cd rom drivers for windows 10 windows 7 home premium acer oem iso free task manager for windows 10
Налазите се овде
Почетна > Култура > ТЕСЛИН КАРАВАН СТИГАО У НОВИ САД

ТЕСЛИН КАРАВАН СТИГАО У НОВИ САД

Уметнички пројекат, под покровитељством Телеком Србије,“Теслин караван“ посетио је за викенд Нови Сад поводом обележавања 160 година од рођења славног научника.

DSC_6765

Ова компанија је на неки начин желела да ода захвалност нашем великом проналазачу, који је био и почасни грађанин Ново г Сада. Мултимедијални пројекат који су посетиоци имали прилике да виде на  јединственом амбијенту Владичанског двора, представљ а идеалну прилику да се подсетимо многобројних дела и корисних патената које нам је Тесла оставио у наслеђе. Аудио-визуелни спектакл, открива занимљивости из живота проналазача који је у великој мери утицао на квалитет живота и без чијих научних открића данашња технологија не би била могућа.

DSC_6718

Додатне пројекције „Теслиног времеплова“ у Новом Саду одржаће се у недељу и понедељак, 29. и 30. маја, од 21 до 23 часа, док ће у јуну овај пројекат наставити своје путовање у Нишу.

DSC_6945

 

 

Аутор: Јелена Допуђ

Фото: Божица Михајловић

Оставите одговор

Top