TARAMOUNT FILM VAM PREDSTAVLJA NA FESTU 2019.

Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo tri vrhunska filmska ostvarenja, koja će domaća publika imati priliku da pogleda samo na ovogodišnjem FESTU.

U pitanju su filmovi renomiranih reditelja i vrhunskih glumaca, a sva tri inspirisana istinitim događajima.
Po završetku 47. Internacionalnog filmskog festivala FEST, filmovi „IZBRISANI DEČAK“, „DOBRO DOŠLI U MARVEN“  i „PITANJE POLA“ neće se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji, tako da je ovo jedinstvena prilika da ih publika pogleda.IZBRISANI DEČAK (BOY ERASED) 
Na FEST-u u sledećim terminima:
22. februar – Sava Centar u 21:30h
23. februar – Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19h
24. februar – Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 17:30h
25. februar – Bioskop Fontana u 19hRežija: Joel Edgerton
Uloge: Lucas Hedges, Nicole Kidman, Russell Crowe, Joel Edgerton, Cherry Jones, Michael “Flea” Balzary, Xavier Dolan, Troye Sivan, Joe Alwyn, Emily Hinkler, Jesse LaTourette, David Joseph Craig, Théodore Pellerin, Madelyn Cline, and Britton Sear
Scenario: Joel Edgerton
Bazirano na knjizi Gerarda Konlija
Žanr: Drama
Studio: Universal PicturesLukas Hedžiz, glumac nominovan za Oskara, rame uz rame sa glumcima koji su već nagrađeni ovom najprestižnijom filmskom nagradom, Nikol Kidman i Raselom Krouom, tumači glavnu ulogu u drami IZBRISANI DEČAK.

IZBRISANI DEČAK je emotivna priča o mladom čoveku na putu ka samospoznaji. Džerad je sin baptističkog sveštenika iz malog grada u Americi koji je u devetnaestoj godini rešio da prizna roditeljima istinu o svojoj seksualnosti. Zbog toga se suočava sa ultimatumom: da se priključi grupnoj terapiji ili da zauvek napusti porodicu i bude odbačen od strane roditelja, prijatelja i verske zajednice. Ovo je istinita priča o borbi jednog mladića , njegovoj želji da pronađe sebe, dok biva prisiljen da preispita svaki aspekt svoje ličnosti.

Trejler filma možete pogledati putem linka:

DOBRO DOŠLI U MARVEN (WELCOME TO MARWEN)
Na FEST-u u sledećim terminima:
1. mart – Sava Centar u 16:30h
3. mart – Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 21:30h

Režija: Robert Zemeckis
Uloge: Steve Carell, Leslie Mann, Diane Kruger, Merritt Wever, Janelle Monáe, Eiza González, Gwendoline Christie, Leslie Zemeckis, Neil Jackson
Scenario: Robert Zemeckis i Caroline Thompson
Žanr: Drama
Studio: Universal Pictures

Jedan od najoriginalnijih filmova godine priča nam čarobnu istinitu priču o borbi slomljenog čoveka koji otkriva da njegov umetnički talenat može vratiti duh ljudskosti. Posle razarajućeg napada Marku se brišu sve uspomene, a on se ne nada da se ikada može oporaviti. Slažući delove starog i trenutnog života, Mark stvara čudesni grad u kome može da se zaceli ali i da bude heroj. Dok u svom imaginarnom svetu gradi umetničku instalaciju koja ostavlja bez daha, posvećenu najsnažnijoj ženi koju zna, u realnom životu povlači linije i poteze koji ga mogu dovesti do uspeha. Dobro došli u Marven pokazuje nam da ako posedujemo sredstva kojima se možemo služiti u mašti, snagu ćemo pronaći na najneočekivanijem mestu.

Trejler filma možete pogledati putem linka:


PITANJE POLA (ON THE BASIS OF SEX)
Na FEST-u u sledećim projekcijama: 
2. mart – Sava Centar u 13:30h
2. mart – Dom Omladine u 22:30h
3. mart – Cineplexx 4D Delta City u 20:30h

Režija: Mimi Lede
Uloge: Felicity Jones, Armie Hammer, Justin Theroux, Kathy Bates, Sam Waterston, Jack Reynor, and Cailee Spaeny
Scenario: Daniel Stiepleman
Žanr: Drama
Studio: Disney

Inspirisano istinitim događajem, film PITANJE POLA je uzbudljiva i duhovita priča o mladoj ženi, Rut Bejder Ginsberg, majci i advokatkinji koja se bori u profesiji u kojoj dominiraju muškarci. Radnja filma smeštena je u vreme samog početka njene borbe za jednaka prava žena i muškaraca. Kada Rut (Felisiti Džouns) zajedno sa svojim mužem Martijem (Armi Hamer) uzima revolucionarni slučaj, ona zna da će time promeniti način na koji sud Sjedinjenih Država posmatra rodnu diskriminaciju. Paralelno, ovaj film prati i ljubav Rut i Martija, koja će im pomoći da izgrade odnos uspešan i u privatnom i u profesionalnom životu.

Trejler filma pogledajte putem linka:

Izvor: Taramount film

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.