TARAMOUNT FILM – NAJAVE ZA JUL

PROČIŠĆENJE ZAUVEK (THE FOREVER PURGE)

U bioskopima od 1. jula 2021.

 

 Režija: Everardo Gout

Uloge: Ana de la Reguera, Tenoch Huerta, Josh Lucas, Cassidy Freeman, Leven

Rambin, Alejandro Edda i Will Patton

Žanr: akcija, triler

Scenario: James DeMonaco

Producenti: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, James DeMonaco, Sébastien K. Lemercier

Izvršni producenti: Marcei A. Brown, Everardo Gout, Jeanette Volturno

Ovog leta sva pravila se krše jer sekta pljačkaša odlučuje da se godišnje Pročišćenje ne zaustavlja u zoru i da se nikada ne završi u filmu PROČIŠĆENJE ZAUVEK.

Iskočivši iz rekordno uspešnog uspeha Prvog Pročišćenja 2018. godine, Blumhausova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju, jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbedan.

Adela i njen suprug Huan žive u Teksasu, gde Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Takera, Kejleba, ali to podgreva bes i ljubomoru Kejlebovog sina Dilana.

Jutro nakon Pročišćenja, maskirana banda ubica napada porodicu Taker – uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obe porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.

Trejler filma:

:

LEDENI PUT THE (ICE ROAD)

U bioskopima od 8. jula 2021.

Režija: Jonathan Hensleigh

Uloge: Liam Neeson, Holt McCallany, Amber Midthunder, Laurence Fishburne

Žanr: akcioni triler

Scenario: Jonathan Hensleigh

Nakon što se u dalekim severnim delovima Kanade rudnik dijamanata sruši, iskusni vozač kamiona po zaleđenim putevima i ekstremnim uslovima (Lijam Nison) predvodi nemoguću spasilačku misiju iznad zaleđenog okeana kako bi spasio živote zarobljenih rudara. Uz otapanje vode i pretnju koju nisu mogli da predvide, pred njima je izazov dug 300 milja i vremenska granica od 30 sati, koliko je preostalo vazduha zarobljenim rudarima.

Trejler filma:

G.I. JOE – ZMIJSKE OČI (SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS)

U bioskopima od 22. jula 2021.

Režija: Robert Schwentke

Uloge: Henry Golding, Andrew Koji,Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira i Iko Uwais

Žanr: akcija, avantura fantazija

Scenario: Evan Spiliotopoulos

Producent: Brian Goldner, Erik Howsam, p.g.a., Lorenzo di Bonaventura, p.g.a.

G.I. Joe – Zmijske Oči, tvrdoglavi samotnjak je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih.

Film je zasnovan na likovima G.I. Joe, a u istom se pojavljuju i Endrju Kodži, kao Olujna Senka, Ursula Korbedo, kao Baronica, Samara Viving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uvais, kao Čvrsti majstor.

Trejler filma:

NEUKROTIVI SPIRIT (SPIRIT UNTAMED)

Pretpremijerno od 24. juna u odabranim bioskopima

Na redovnim repertoarima od 29. jula 2021.

SINHRONIZOVANO

Režija: Elaine Bogan Režija sinhronizacije: Dušica Novaković

Uloge: Isabela Merced, Julianne Moore, Jake Gyllenhaal, Marsai Martin, Mckenna

Grace, Walton Goggins, Andre Braugher i Eiza González

Sinhronizacija: Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković,

Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Dušica Novaković, Sergej Bulatović

Žanr: animirani

Producent: Karen Foster

Studio: Universal / Dreamworks

Epska avantura NEUKROTIVI SPIRIT je sledeće poglavlje u voljenoj priči koja stiže iz DrimVorks Animejšna.

Ovo je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.

Laki Preskot (Izabela Moner/Irina Arsenijević) zapravo nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro (Eisa Gonzalez), neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice.

Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore (dobitnica Oskara Džulijen Mur/ Dušica Novaković) izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obe seli kod Lakinog oca Džima (nominovan za Oskara Džejk Džilenhol/ Milan Antonić), u Miradero.

Laki je definitivno impresionirana pospanim gradićem. Njen život se promeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun (Darija Vračević) i Pru Grejndžer (Ivona Rambosek). Pruin otac, vlasnik staje Al Grejndžer (Aleksandar Gligorić), najbolji je prijatelj Lakinog oca.

Kada bezosećajni kauboj (nominovan za nagradu Emi Volton Gogins) i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala.

Trejler filma:

 

STARI (OLD)

U bioskopima od 29. jula 2021.

 

Režija: M. Night Shyamalan

Uloge: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Kathleen Chalfant, Alexa Swinton, Nolan River, Kylie Begley, Embeth Davidtz, Eliza Scanlen, Alex Wolff, Emun Elliott, Thomasin McKenzie

Žanr: Triler

Scenario: M. Night Shyamalan

Zasnovano na grafičkom romanu Sandcastle Pjera Oskara Levija i Frederika Petersa

Producenti: M. Night Shyamalan, Ashwin Rajan, Marc Bienstock

Izvršni producent: Steven Schneider

                            

Ovog leta vizionar i filmski stvaralac Najt Šjamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare … smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.

Trejler filma:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *