ТАРА ШЉУКИЋ ПОСРЕДСТВОМ SERBIA FASHION WEEKA ДОСПЕЛА НА ЊУЈОРШКЕ МОДНЕ ПИСТЕ И НАСЛОВНЕ СТРАНЕ ПРЕСТИЖНИХ МОДНИХ МАГАЗИНА У АМЕРИЦИ

Након што је на Serbia Fashion Weeku и свечаној додели награда Serbia Fashion Awards освојила награду за најбољи женски модел, српска манекенка Тара Шљукић добила је као награду пут и учешће на престижној Недељи моде у Њујорку, а потом освојила и срца многих лидера америчке модне сцене, те постала модел који је све чешће на насловним странама бројних америчких модних магазина. Њен успех у Америци запажен је и од стране водећих људи светске моде, те честитке стижу са свих страна.

Тара Шљукић је 2016. године присуствовала Serbia Fashion Weeku као гост, када су је модни стручњаци запазили и предложили јој да не буде део публике, него писте. Тада шеснаестогодишња Тара је послушала савет и отиснула се у свет моде исте године. Наредних неколико сезона, она је напредовала и стекла искуство и врло брзо уверено владала пистом Српске недеље моде. Убрзо потом пружила јој се прилика да ради као модел у Паризу, на позив чувеног Емерика Франсоа, члана институције Високе моде Француске. Након тога, током прошлогодишње доделе награда Serbia Fashion Awards у новембру добила награду од Serbia Fashion Weeka која јој је омогућила пут и представљање на New York Fashion Weeku. Ерик Розете, председник платформе New York Fashion Week, који сваке године присуствује Serbia Fashion Weeku као гост и део жирија, изјавио је да је поносан на Тару и њен успех. Да је Тарина каријера невероватном брзином кренула узбрдо, потврђује и чињеница да је већ сада постала миљеница многих уредника престижних модних магазина у Америци, те да је редовно “лице са насловнице”.

Поводом великог успеха у Америци, Тара је изјавила: “Након освајања награде за најбољег женског модела на Serbia Fashion Weeku добила сам званичан позив од Ерика Розетеа да будем VIP гост и учествујем на престижној Недељи моде у Њујорку. Бити део догађаја какав је New York Fashion Week је огромна привилегија која заиста пружа безброј могућности, попут насловница, ревија на којима сам учествовала, пропраћених од стране Fashion TV и многих других. Изразила бих велику захвалност Serbia Fashion Weeku где сам имала прилику да стекнем искуство као и да упознам многе велике људе у свету моде. Захвална сам и на бројним пријатељствима која сам склопила са моделима и тимом ове Недеље моде, а оно што увек и свуда волим да истакнем је да се атмосфера иза сцене нигде не може поредити са атмосфером на нашој Недељи моде, на Serbia Fashion Weeku.”

Јубиларно, десето издање Serbia Fashion Weeka биће одржано од 24. до 29. априла. Тим Serbia Fashion Weeka припрема велика изненађења поводом овог јубилеја. Будите у току..  http://www.serbiafashionweek.com/  i  https://www.facebook.com/serbiafashionweek/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *