SVETSKI DAN PORODICE DONOSI PREGRŠT DEČIJIH I PORODIČNIH NASLOVA NA MOJ OFF

Dečija nedelja na MOJ OFF uz „Čudovištance Moli“,  „Avrli i neverovatni svet“, „Mali veseljak: Brod spasilac“, „Vilijeva planeta“

Naredna filmska nedelja posvećena je isključivo porodici i porodičnim vrednostima.
Povodom Svetskog dana porodice, koji se i ove godine obležava 15. maja, kućni Online bioskop MOJ OFF dopunio je svoj postojeći repertoar sa još deset sinhronizovanih animacija i porodičnih filmskih naslova. U cilju isticanja i podržavanja porodičnih vrednost i okupljanja najbližih oko kvalitetnog filmskog sadržaja mnoge maštovite animacije, prikazane na svetskim festivalima, ali i  domaćem prestižnom KIDS FEST-u, naći će se sada na PVOD platformi Online bioskopa MOJ OFF.

U skladu sa tim, od petka 15. maja na mojoff.net započinje filmska Dečija nedelja kada svi dečiji i porodični filmovi mogu da se iznajme po ceni od 19 dinara.

Dečija nedelja, u krugu porodice, moći će da se provede uz razigrane naslove među kojima su: „Čudovištance Moli“„Avrli i neverovatni svet“, “Mali veseljak: Brod spasilac”, ali i one koji su već neko vreme prisutni na platformi MOJ OFF – „Čuvena invazija medveda na Siciliju“, „Vilijeva planeta“, češko-slovački serijal „Pat i Mat“.

„Čudovištance Moli“, animacija koja je na Berlinskom filmskom festivalu 2016. nominovana za Kristalnog medveda, u svojoj priči prati jednu omanju porodicu. Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta, ali njeni roditelji moraju prvo otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne. Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima.

Još jedna animirana avantura sa temom porodice u svojoj osnovi na MOJ OFF. „Avrli i neverovatni svet“ je priča o porodici naučnika koja je na pragu pronalaska moćnog seruma nepobedivosti, ali kada roditelji iznenada bivaju misteriozno oteti iza sebe ostavljaju svoju maloletnu ćerku Avril. Deset godina kasnije, zajedno s mačkom Darvinom, Avril kreće u potragu.

U NASTAVKU MEJLA POGLEDAJTE TREJLER SINHRONIZOVANOG ANIMIRANOG FILMA „VILIJEVA PLANETA“

 

Izvor: MCF

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *