СВЕЧАНО ОТВОРЕН БИОСКОП CINEPLEXX ПРОМЕНАДА

Нови Сад добио је најсавременији биоскоп у Србији. Синоћње отварање Cineplexx Променаде обележила је права филмска атмосфера, мноштво људи који су жељно ишчекивали церемонију и долазак глумаца и део глумачке и ауторске екипе филма Јужни ветар која је извукла пола милионитог гледаоца филма.

Уз конфете и праву слављеничку атмосферу, Cineplexx је синоћ отворио своја врата бројној публици и личностима из јавног живота као што су Срђан Жика Тодоровић, Миодраг Радоњић, Ивана Шпановић, Yasserstain, Јована Стојиљковић и многим другим. Посебан доживљај уприличен је на специјалној пројекцији филма Јужни ветар када је извучен 500 000. гледалац који је добио несвакидашњу награду. Срећну добитницу и њену пратњу дочекаће Милош Биковић лично на аердорому у Москви и повести их директно на сет, на снимање филма. У склопу награде је и петодневни боравак у тада, веровано већ, снегом окупаној Москви. Ово веома важно вече за компаније Cineplexx и Арт Висту, које су удружиле снаге и отвориле нови биоскоп обележила је и премијерна пројекција филма Јужни ветар у МX4Д технологији, што уједно представља и први филм у историји домаће кинематографије направљен у овој супериорној технологији.

Акција 1+1 – поклон за све биоскопске сладокусце

Данас Cineplexx Променада прославља отварање биоскопа са публиком! Нови биоскоп поклања својим фановима акцију 1+1 када ће сваки посетилац уз једну купљену карту за било који филм у било ком формату, другу добити на поклон! У продаји ће бити улазнице за све актуелне филмске наслове које укључују филмове у стандардној, 3Д технологији као и у новој МX4Д технологији. Љубитељи седме уметности имаће прилику да погледају најновија филмска остварења као што су “Јужни ветар”, “Фантастичне звери 2: Гринделвалдови злочини 3Д”, “Боемска рапсодија”, “Оно што нас не убије”, “Принцеза и змај”, “Оверлод” и друге.

Током викенда, Cineplexx Променада направиће прави угођај за најмлађе и њихове породице током Гринч викенда и Гринч журке. У суботу, 17. новембра од 16 до 18 часова поводом ексклузивне премијере дугоочекиваног анимираног филма “Гринч”, најмлађи ће имати прилику да се забаве на својеврсној Гринч журци у новоотвореном биоскопу Cineplexx Променада у Новом Саду. У сусрет празницима посетиоци биоскопа ће, заједно са YоуТубе звездом Yasserstainom, китити јелку коју је Гринч послао директно из Холивуда, малишани ће моћи да се послуже укусним медењацима, да се маскирају у Гринча уз аниматоре који ће радити популарни “facepaint”, као и да се опробају у занимљивим такмичењима које ће спровести аниматори.

Током целог дана биће организоване пројекције овог анимираног филма када ће најмлађи Новосађани и сви посетиоци Cineplexx Променаде први у Србији имати прилику да погледају овај неодољив цртаћ.

Биоскоп Cineplexx Променада има осам сала капацитета од 1246 седишта. Једна од сала опремљена је супериорном МX4Д технологијом, одобреном од стране Холивудских студија који приказују блокбастере у 4Д технологији са чак 14 различитих специјалних ефеката. Све сале су опремљене РеалД 3Д системом, најновијим ласерским пројекторима, као и врхунским процесорима звука. У холу биоскопа посетиоцима ће бити на располагању први пут у Новом Саду својеврсна забава у виду Виртуал Реалитy-ја. Сви љубитељи биоскопа биће у прилици да искусе гледање филмова у потпуно другачијем положају, лежећи у удобним софама, ексклузивно у Cineplexx Променади. Заљубљени парови ће имати прилику да филм све време гледају загрљени у специјалним, љубавним седиштима, која ће бити заступљена у свим салама, а посебан комфор пружиће специјална ВИП Премиум седишта са додатком табуреа за ноге.

Cineplexx Променада представља заједничку сарадњу Cineplexx-а, аустријске биоскопске групације са преко пет деценија искуства у филмској индустрији и Арт Висте из Београда, најуспешније домаће компаније у приказивачкој делатности која је на тржишту присутна више од 20 година.

Данас Cineplexx мрежу чини 42 мултиплекса и шест традиционалних биоскопа у Аустрији, Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Хрватској, Словенији, Македонији, Грчкој, Албанији и Италији са више од 300 сала. Четири будућа мултиплекса су тренутно у изградњи. Током 2017. године, Цинеплеџџ биоскопи угостили су око 12 милиона посетилаца.

Додатне информације можете пронаћи на сајту  www.cineplexx.rs као и путем друштвених мрежа на www.facebook.com/CineplexxPromenada  и www.instagram.com/cineplexxpromenada

 

Извор: CINEPLEXX Панонија

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.