Super Komša zvao EXIT i Marka Louisa da mu završe pesmu i spot za glavnu binu! Naravno, volonterski!

Da teška vremena rađaju heroje, potvrdio je i Super Komša, dasa komšijskog stasa koji volontira tokom vanrednog stanja i svojim starijim sugrađanima pomaže odlazeći umesto njih do prodavnice i apoteke. Nakon što je isporučio tone brašna i hektolitre ulja u svaki kutak Srbije, naš junak je posle hiljada i hiljada iščitanih poruka sa spiskovima namirnica i lekova, uzeo telefon i nazvao direktno EXIT. „Halo braćo i sestre Egzitaši, nađite mi ponajboljeg pevača i dajte da napravimo hit pesmu, da se ori cela tvrđava!“. Nije bilo dileme, jer za Super Komšu mora i super pevač, pa se Marko Louis zatvorio u karantin svog studija, a Exitovi animatori su se na daljinu udružili iz Nemačke, Portugala i Srbije kako bi Komši vanredno „snimili“ i super spot!

EXIT Marko Louis – Super Komša: https://youtu.be/TRCpe0DHbqw

Pod krilaticom „Nisu vremena tako loša, kad pokuca Super Komša“, EXIT je u saradnji sa platformom Srbija Stvara Zajedništvo, pre nepune tri nedelje, pokrenuo akciju u kojoj poziva mlade da se prijave na volonterski centar Srbije na adresi budivolonter.gov.rs i tako pomognu svojim komšijama u izolaciji. Hiljade mladih ljudi tokom vanrednog stanja, uz sve mere opreza, uspevale su da pruže pomoć najugroženijim građanima koji nisu u mogućnosti da idu u nabavku, zbog čega svako od njih zaslužuje da nosi ime Super Komšije i Komšinice.

Upravo njima u čast je i mladi balkan soul autor Marko Louis otpevao pesmu po duhovitim stihovima i zabavnom spotu iz kuhinje EXIT tima, koji je za ovu priliku radio na daljinu iz čak tri države i nekoliko gradova. Zanimljivo je da se nakon pokretanja akcije „Super Komša“, na adresu Exita javilo dosta fanova iz susedne Hrvatske da pitaju da li mogu nekako da se i uključe u akciju, pa je u našem komšiluku ubrzo lansirana i kampanja „Super Susjed“.

Brojna dobra dela svih super komšija širom zemlje zabeležena su zahvaljujući klipovima i fotografijama koje šalju putem društvenih mreža, pa se tako ubrzo pojavila i „Super Komšinica“ sa svojim fantastičnim storijima na Instagramu! A pozivaju se i svi drugi koji volontiraju tokom vanrednog stanja da šalju svoje klipove sa terena na Fejsbuk i Instagram profile Super Komša, ili ih postuju uz hešteg #superkomša, te tako posluže kao motivacija drugima da se priključe, posebno uoči uskršnjih praznika. Svi koji žele da pomognu i budu deo ove velike akcije, mogu se prijaviti putem volonterskog centra Srbije na sajtu budivolonter.gov.rs.

 

Izvor: Exit press

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *