STIGAO PRVI TREJLER HOROR FILMA „NOĆ VEŠTICA UBIJA“

U bioskopima od 28. oktobra 2021.

Režija: David Gordon Green

Uloge: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann and Anthony Michael Hall

Žanr: horor

Scenario: Scott Teems & Danny McBride & David Gordon Green, zasnovano na likovima koje su stvorili John Carpenter i Debra Hill

Producenti: Malek Akkad, Jason Blum, Bill Block

Studio: Universal

2018. godine horror film NOĆ VEŠTICA Dejvida Gordona Grina, u kojem glumi ikona Džejmi Li  Kertis, razbio je na blagajnama, zaradio više od 250 miliona dolara širom sveta i postao poglavlje sa najvećom zaradom u četvorogodišnjoj franšizi, postavljajući novi rekord za najveće vikend otvaranje u istoriji horor filma u kojem glumi žena.

A Noć veštica kada se Majkl Majers vratio još nije gotova.

Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena ćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, verujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja.

Ali kada Majkl uspe da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.

Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživela Majklov prvi masakr ikoji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Majkla, jednom zauvek.

Zlo umire večeras.

Trejler filma

 

Izvor: Taramount film

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *