STAND UP KOMEDIJA PONOVO U „LISABONU“

Stand up komedija vraća se na velika vrata u kultni klub Kombank Dvorane – Jazz kantinu Lisabon. Nakon pauze od skoro tri meseca, ovaj jedinstveni oblik „komedije uživo“ zaživeće kroz seriju nastupa sada već veterana stand up show-a u Srbiji, uz primese jedinstvenog doživljaja koji će na scenu u novoj sezoni po prvi put doneti upravo – žene.

Naime, nakon petka 19. juna koji je bio rezervisan za stand up predstavu „Zdravstveni sistem“ u kome će imenjaci Srđan Olman i Srđan Jovanović iskrenim životnim ispovestima u kojima se pronalazi svako od nas, obojenim humorističkim, ali i sarkastičim sentencama, zajedno sa publikom napraviti pravi SHOW, subota 27. jun biće rezervisana za jedinstven komičarski, ženski trio.

Pod sloganom ,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju” u groznici subotnje večeri 27. juna će prvi put u Lisabonu nastupiti Ana Zlatanović, Jelena Mandarić i Jagoda Jovanović. One su ŽENE KOJE PRIČAJU i podeliće, po ko zna koji put, deo sebe sa publikom. Ovoga puta u „Lisabonu“.

 

Izvor: Kombank Dvorana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *