СРПСКО НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ: БУДИТЕ ДЕО ПОЗОРИШНИХ НОВОГОДИШЊИХ ПРИЧА

После великих драмских, оперских и балетских премијера и пројеката, Српско народно позориште завршиће ову али и отпочети нову 2023. годину у великом стилу. Новогодишњи дух који одише надом за лепшим и бољим почетком, шириће се и кроз најстарији национални театар у Срба јер ће заљубљеници у  културу и уметност имати прилике да уживају у Позоришним новогодишњим причама које ће почети 31. децембра популарном Рок опером.

Већ наредног дана, 1. јануара тачно у подне, на платоу Српског народног позоришта, публика ће слушати концерт Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”, а затим и Џез оперу, публика ће такође, уживати и у несвакидашњем Балу под маскама као и у великом Божићном концерту.

Kако је у претходним годинама али у наредним, циљ овог театра да развија нову публику тако ће и најмлађи Новосађани и Новосађанке уживати у Позоришним новогодишњим причама јер ће гледати представе за децу, а моћи ће и да се упознају и друже са својим омиљеним глумцима.

„Најлогичније је било да нашој публици приредимо овакав крај године, али и почетак следеће. Публика ће имати у десет дана прилику не само да прати програм Новогодишњих позоришних прича, већ да са својим омиљеним глумцима, певачима и балетским играчима учествује у програму. Задовољство нам је што празнике можемо да проведемо са својом публиком и позовемо их да и у наредној години буду уз свој омиљени театар. Kако смо у великом маниру почели ову сезону, тако је и настављамо у Новој години, те нас чека прегршт великих премијера и пројеката”, рекао је управник Српског народног позоришта Александар Станков.

Први новогодишњи позоришни базар на почетку године

Уз богат програм, посетиоци ће истовремено имати прилику да уживају у првом Позоришном базару, у оквиру ког ће поред разноврсних рукотворина, моћи да осете дух театра кроз различите реквизите из актуелних драмских, оперских и балетских представа.

Велика врата Српског народног позоришта отворена су свима и радује се новим почецима, као и публици.

Извор: Српско народно позориште

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *