SPEKTAKULARNIM NASTUPIMA BABY LASAGNE, INIKO I BURAKA YETERA OTVOREN OVOGODIŠNJI EXIT!

Baby Lasagna, Iniko, Burak Yeter i Dimash zapalili su Tvrđavu na Teslin rođendan, a večeras stižu Gucci Mane, Carl Cox, Oliver Tree, KlangKuenstler, Rudimental i niz drugih! Kapije EXIT festivala sinoć su otvorene po 24. put, publiku su u okviru specijalnog Nultog dana na Tesla Universe bini rasplesali i Whyte Fang, Teya Dora, Luke Black i Keni nije mrtav, dok će večeras punim sjajem zasijati preko 40 bina i zona!

Ovde smo da probudimo naše supermoći i promenimo svet!” – jednoglasno su se složili vodeći svetski govornici na svečanoj ceremoniji otvaranja 24. izdanja EXIT festivala, koju je poveo Wim Hof, čovek koji je ukrotio hladnoću i podredio je svom psihičkom i fizičkom zdravlju, a pridužili su se Oren Harris, Henry Ammar i Stefanos Sifandos. Čarobna Lava je izvela pesmu Starseed koju je komponovala Exitu za rođendan, a ceremoniju je upotpunio i jedinstveni projekat Muzika nade, jedinstven program u Srbiji koji je nastao u partnerstvu sa čuvenim El Sistema pokretom, proglašenim od strane UNESCO-a za najbolji socijalno inkluzivni program na svetu.

Najbolji koncert do sada, najbolja publika! Nikad nismo udarili sliku na koncertu, ali ovde moramo – KLEKNITE ISPRED EXITA!” – oduševljeno je rekao apsolutni favorit evrovizijske publike Baby Lasagna, koji je među okupljenima ispred Tesla Universe bine izazvao nezapamćenu euforiju! Vodeći umetnici nove generacije Iniko fanove su raspametili fenomenalnim vokalom i nezaboravnim performansom, dok su sjajnu uvertiru kreirali Teya Dora, Luke Black i Keni nije mrtav! Publiku su do duboko u noć budnom držali Burak Yeter i Dimash, ali i audio-vizuelni performans koji je na glavnu binu donela Whyte Fang!

Nulti dan EXIT festivala, posvećen rođendanu našeg najvećeg pronalazača Nikole Tesle, dao je tek naznaku svega što nas čeka u narednim danima – večeras na Tesla Universe binu stižu rodonačelnik trapa Gucci Mane, autentični umetnik Oliver Tree, energični sastav Rudimental i australijski muzički vizionar Dub Fx! mts Dance Arena će još jednom sa nestrpljenjem dočekati najvećeg od najvećih, sam sinonim za DJ profesiju – Carl Coxa, dok će jutro u Exitovom hramu elektronske muzike rezervisano je za Samu’ Abdulhadi i KlangKuensltera!

Na EXIT Starseeds u narednim danima stižu i legendarni hip-hop i pop sastav Black Eyed Peas, koosnivač Rage Against The Machine Tom Morello, braća Cavalera, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, Sara Landry, Sama’ Abdulhadi, John Newman DJ Hybrid live, Ofenbach, Steve Angelo, Altin Gün, Azahriah, Ofenbach i mnogi drugi, a satnica i ceo program po binama dostupni su na sajtu EXIT festivala.

Jednodnevne ulaznice za četvrtak mogu se kupiti po ceni od 3.690 dinara, za petak ili subotu po ceni od 4.490 dinara, dok su ulaznice za nedelju dostupne po ceni od 3.390 dinara. Sve ulaznice su dostupne na sajtu EXIT festivala, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

Izvor: EXIT Press

Foto: EXIT Photo Team

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *