SPEKTAKULARNAOM REVIJOM „BOUDOIR“ SUZANE PERIĆ ZATVORENA MANIFESTACIJA „DANI BEOGRADA“

Beograd,  22. april 2019. Sinoć je u Skupstini grada Beograda održana revija modne dizajnerke Suzane Perić „Boudoir“ (Budoar) kojom je zatvorena manifestacija “Dani Beograda”. Kao i sve prethodne revije ove kreatorke i ovaj događaj izazvo je veliku pažnju javnosti.

Među prisutnima bile su i mnoge ličnosti iz svih sfera javnog života: Ivan Bekjarev sa suprugom Mikicom, Ana Kokić, Milica Dabović, DanijelaKarić sa suprugom Ivanom Mileusnićem, Irena Vujović, Ivona Jevtić, dr Nada Macura, Adriana Čortan, Jellena, Sanja Ilić, Dragana Katić, Ivana Stanković, Tamara Bakić, Nemanja Pajić i mnogi drugi.

Nova kolekcija za proleće leto pod nazivom „Boudoir“ ističe lepotu žene. Kolekcijom preovladavaju haljine od najnežnije čipke i svile. Poseban akcenat stavljen je na dobro ukrojena odela sa detaljima od čipke. Lepršavost i prozračnost kolekciji daju modeli od tila i šjlokica, kao i svilene bluze sa mašnama, a sve to izrađeno od najkvalitetnijih tkanina u nežnim pastelnim nijansama. Ženstveni krojevi se kroz „Boudoir“ vraćaju na velika vrata, a modele iz ove kolekcije Suzana Perić prikazaće i u okviru najveće modne manifestacije u Jugoistočnoj Evropi – 12. po redu „Serbia Fashion Weeku“ koji se od 3. do 5. maja održava u Novom Sadu.

Izvor: Manifestacija dani Beograda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *