SLATKI POKLONI ZA SVAKO DETE UZ NOVU AVANTURU “SUPER MARIO BRAĆA FILM” U ARENI

Posebno bioskopsko iskustvo očekuje sve mališane  8. aprila na Porodičnom danu

Inspirisan svetom Nintendove Mario igrice, film “Super Mario Braća” donosi puno akcije i komičnih scena na veliko platno bioskopa Arena Cineplex. Tim povodom, organizovan je Porodični dan u subotu, 8. aprila, a svako dete koje tog dana pogleda ovaj film dobiće poklon. Ulaznice su u prodaji!

Kao uspomenu na novu avanturu, mališani će kući poneti samolepljive sličice sa junacima iz filma ili slatke i šarene popse u obliku pečurke koji će im pomoći da se pridruže Super Mariu i ekipi u epskom putovanju kroz Kraljevstvo pečurki.

Prvi put, kultni brendovi industrije zabave Iluminejšn i Nintendo, udružili su snage kako bi stvorili SUPER MARIO BRAĆA FILM, novu avanturu na velikom platnu, u kojoj su glasove pozajmili neki od najistaknutijih vodoinstalatera u protekle četiri decenije. Inspirisan svetom Nintendove Mario igrice, film poziva publiku u živopisan, uzbudljiv novi univerzum, kakav do sada nije stvoren, kako bi doživeli posebno bioskopsko iskustvo, puno akcije i komičnih scena. Dok rade ispod zemlje, kako bi popravili vodovodne cevi, vodoinstalateri iz Bruklina, Mario (Kris Prat/Đorđe Stojković) i njegov brat Luiđi (Čarli Dej/Đorđe Viktor Vlajić) kroz misteriozne cevi dolaze u magični svet. Ali pošto se razdvajaju, Mario kreće na epsko putovanje, u potragu za Luiđijem. Uz pomoć stanovnika Kraljevstva pečuraka Touda (Kigan Majkl Kej/Lako Nikolić) i treninga koje mu vodi odlučna vladarka Kraljevstva, Princeza Pič (Anja Tejlor Džoj/ Marina Kaucki), Mario dobija sopstvenu moć.

Reditelji filma su Aron Horvat i Majkl Jelenic, koji su zajedno radili na filmovima Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies, a scenarista je Metju Fogel (Lego film 2, Malci 2 – Gruov početak).

Trejler:

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex!

Vreme je za skakanje, trčanje i zabavu uz film “Super Mario Braća”!

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *