ŠESTO IZDANJE OMILJENIH “SURVAJZVERA” U KAMENIČKOM PARKU

Nakon pet uspešno realizovanih poligonskih takmičenja za osnovce „SurvajZveri“ organizovanih u Beogradu, Novom Sadu i Zlatiboru tokom kojih je više od 2500 dece uzelo ućešće, kao i nekoliko ekoloških i edukativnih akcija u prirodi, šesto izdanje ovog nesvakidašnjeg takmičenja očekuje decu i njihove porodice u Kameničkom parku 18. i 19. maja. Na čelu sa Mašom Kuprešanin, učesnicom popularnog šoua “Survivor”, a uz podršku svog tima mladih i energičnih ljudi, ljubitelja sporta i rada sa decom, Sportsko udruženje “SurvajZveri” ima za cilj povećanje broja dece zainteresovane za učešće u ovakvom vidu takmičenja, buđenje ljubavi prema fizičkoj aktivnosti, motivaciju dece da provode više vremena u prirodi, kao i razvijanje takmičarskog duha. Uzbudljivo poligonsko takmičenje očekuje decu uzrasta od 5 do 6 godina, kao i osnovce od 1. do 8. razreda, a prijave su otvorene putem linka https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTEUEdozcFe28gwn5HRQmQJg22kjbgFxi2rojrEZsFRYRxkA/viewform.

U subotu i nedelju, 18. i 19. maja, starije predškolce i osnovce očekuju specijalno izrađeni poligoni u Kameničkom parku na kojima će testirati svoju fizičku spremu i kognitivno-motoričke sposobnosti. Prvi dan je rezervisan za starije uzraste (osnovci od 5. do 8. razreda), a drugi dan, nedelja, 19. maj, za mlađe (predškolce od 5 i 6 godina i osnovce od 1. do 4. razreda). Voditelj “SurvajZvera” biće pobednik šoua “Survior” iz 2022. godine, Stefan Nevistić, a na terenu će se deci pridružiti i specijalni gosti – nekadašnji učesnici navedenog šoua. Poligon se sastoji od tri trase sa po 12 prepreka na kojima mladi sportisti i oni koji to žele da postanu pokušavaju da ostvare što bolje rezultate u preciznosti, koordinaciji, brzini, rešavanju puzzle-a, penjanju, kao i drugim izazovima koji ovu vrstu takmičenja čine interesantnim deci različitih uzrasta. Pored takmičenja, decu očekuju i brojni dodatni sadržaji koji će obogatiti kvalitetan porodični dan u prirodi kao što su štandovi za edukativne ekološke radionice koje je pripremila Dečija ekološka akademija DEA, zdravstvena kampanja Spasi me, radionica engleskog jezika, radionica izrade hleba koju vodi brend Ninin hleb, upoznavanje sa osnovama streličarstva zajedno sa streličarskim klubom Velos i veslanja uz VK Danubius, humanitarni stand na kojem će se posetioci oprobati u stonom tenisu, kao i Challenge pult koji garantuje zabavu sportskih izazova za decu i roditelje.

Atmosfera sa SurvajZvera u Novom Sadu:

Planiran raspored i satnica za oba dana takmičenja:

10-11h – podela startnih paketa

11.20h – svečano otvaranje takmičenja

11.30 – početak takmičenja

15.00 – završetak takmičenja

Takmičare sa najboljim prolaznim vremenima očekuju nagrade sponzora kao i diplome i medalje koje će predstaviti još jednu potvrdu njihovog uspeha, dok će svako dete koje učestvuje dobiti već prepoznatljivu “SurvajZveri” majicu, zdravu užinu od kompanije “OmMade”, vodu, stikere, hemijsku i crvenu traku.

“Razvojem tehnologije i povećanjem sedentarnog načina života, odrasli, a sve više i deca, najveći deo vremena provode za računarima, a sve manje vremena se posvećuju fizičkoj aktivnosti što dovodi do smanjenja fizičke sposobnosti i povećane šanse za različite zdravstvene probleme, te ‘SurvajZveri’ promovišu bavljenje fizičkom aktivnošću i isticanju njenog značaja za opšte zdravlje. Prisustvo roditelja na takmičenju pomaže deci da osete podršku i želju za ostvarenje većeg uspeha, a takođe može jačati porodičnu bliskost i pružiti priliku za druženje i zabavu” izjavila je organizatorka takmičenja, Maša Kuprešanin. 

Sportsko takmičenje “SurvajZveri” podržano je od strane generalnog spnzora Elite 021 Group, srebrnog sponzora – kompanije Vitorog i višegodišnjih partnera Ommade, Octopus by Univerzal, R trading i Energo Global.

Za dobru atmosferu tokom celog događaja biće zadužen DJ Ljubaman iz Požarevca, a tvorci najlepše atmosfere su deca i njihovi roditelji koji svojim osmesima daju potvrdu da je ovaj projekat uspešno ujedinio nekoliko generacija sa istim ciljem: sport, zdrav život, kao i druženje u prirodi.

Dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom Instagram profilu https://instagram.com/survajzveri?igshid=YmMyMTA2M2Y= a svoje dete možete prijaviti putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTEUEdozcFe28gwn5HRQmQJg22kjbgFxi2rojrEZsFRYRxkA/viewform.

Izvor: TV Ars Medija

Foto: Nebojša Trajković

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *