„СЦЕНЕ ИЗ БРАЧНОГ ЖИВОТА“ ПОНОВО У НОВОМ САДУ“

Након новосадске премијере представе „Сцене из брачног живота“ Ингмара Бергмана, због великог интересовања, ново извођење ове представе заказано је за 8. децембар у 20 часова у сали хотела Шератон. Карте су у продаји на рецепцији хотела Шератон у Новом Саду.

Представу у форми дуодраме, насталој по истоименој серији која широм Европе има култни статус, режирала је Ана Томовић а играју маестрални Тамара Крцуновић и Милош Тимотијевић.

Јохан и Маријана су у браку 10 година, живе удобан живот, имају две ћерке и успех на професионалном и приватном плану. Јохан је професор примењене психологије, а Маријана адвокат за разводе. Њихова веза која, споља гледано, делује идеално разбија се у парампарчад када се Јохан залубљује у младу Паолу. Истоимена серија и филм из 1978. године, једно је од најомиљенијих и најгледанијих Бергманвих дела, где он са великом искреношћу говори о себи и свом тридесетогодишњем брачном искуству.

Тамарина и Милошева сјајна глума одушевила је публику широм Србије, а 8. децембра, на захтев публике, имаћемо прилику да их гледамо поново у Новом Саду.

Инсерт из представе: https://www.facebook.com/SceneIzBračnogŽivota

 

 

 

 

Извор: АГЕНЦИЈА ГАЛЕТИН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *