download usb recovery drive windows 10 canon lbp 3100 driver download windows 10 64 bit vmware workstation pro 14 serial crack free windows server 2012 essentials keygen free corel motion studio 3d manual pdf free microsoft office picture manager 2010 free for windows 8.1 free cisco asdm launcher download windows 10 3d volleyball games free for pc
Налазите се овде
Почетна > Култура > Филм > Анимирани филм > РЕПЕРТОАР БИОСКОПА CINEPLEXX ПРОМЕНАДА ДО 13 ЈАНУАРА

РЕПЕРТОАР БИОСКОПА CINEPLEXX ПРОМЕНАДА ДО 13 ЈАНУАРА

„Sećanja iz Italije“ – Boemski umetnik putuje iz Londona u Italiju kako bi prodao kuću koju je nasledio od pokojne supruge. Društvo mu pravi otuđeni sin, a putovanje će biti idealno vreme da porade na svom porodičnom odnosu. U glavnim ulogama: Lijam Nison, Valerija Bilelo, Mikel Ričardson, Lindsi Dankan.

Trejler filma:

PRETPREMIJERNO

Jakari i veličanstveno pero (sinhronizovano) –  Adaptirana priča zasnovana na poznatom francusko-belgijskom stripu. Ova uzbudljiva animacija govori o neverovatnom dečaku koji spoznaje govor životinja i čini ih svojim prijateljima. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Postava koja učestvuje u sinhronizaciji: Kristina Kika Jovanović, Ivan Mihailović, Aleksandar Lazić, Lazar Đukić, Anđela Jovanović, Đurđina Radić i Aleksandar Ristoski.

Trejler filma:

Tokom predstojećih praznika, a u skladu sa novim propisanim merama, radno vreme bioskopa Cineplexx Promenada je izmenjeno (detaljnije u prilogu). Blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma i zatvaraju 15 minuta nakon poslednje projekcije.

Bioskop Cineplexx Promenada je mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, tako da je pravi izbor za bezbednu zabavu.

Projekcije u bioskopu Cineplexx Promenada se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

IZVOR: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Оставите одговор

Top