POLJUBI ME U CINEPLEXXU – OSVOJI PUT U PARIZ ILI RIM

Februar je mesec ljubavi, a osim romantičnih priča na velikom platnu, Cineplexx Promenada donosi i romantične nagrade za najkreativnije.

Posetite Cineplexx Promenadu u periodu od 6. do 28. februara, pogledajte neki od aktuelnih naslova, pronađite veliki Cineplexx leksikon u holu bioskopa na kojem se nalaze papiri sa pitanjima koja su pripremili, popunite ih i ubacite u romantični leksikon. Potrudite se da odgovori budu zanimljivi, romantični, inspirativni, a Cineplexx Promenada će najkreativnije nagraditi.

U saradnji sa Air Serbia, imaćete priliku da osvojite po dve avionske karte za grad svetlosti – Pariz ili večni grad – Rim.

Bear Box je obezbedio ogromnog plišanog medveda visokog 1.7 metara, a pored ovih nagrada, najkreativniji će moći da osvoje i Cineplexx brendirane poklone u duhu ljubavi.

Dođite u bioskop Cineplexx Promenada da zajedno uživamo u ljubavnim pričama na velikom platnu kao što su „Titanik: 25 godina“, „Čarobni Majk: Poslednji ples“, „Šta ljubav ima s tim?“ i drugim, jer Cineplexx leksikon čeka vaše kreativne odgovore!  

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *