POKLONI I PIĆE DOBRODOŠLICE UZ NAJNOVIJI FILM IZ FRANŠIZE “IGRE GLADI” U CINEPLEXX PROMENADI

Uzbudljivo putovanje kroz svet „Igara gladi“ nastavlja se novim filmom „Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“ koji stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada u sredu, 15. novembra od 20 časova. Tim povodom organizovan je Teens Night uz poklone i piće dobrodošlice. Ulaznice u prodaji!

Za najsrećnije posetioce pripremljeni su ekskluzivni pokloni iz filma, kao i knjige Vulkan izdavaštva – HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS AND SNAKES, uz piće dobrodošlice pred samu projekciju.

„Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“ je prequel mega uspešne franžise „Igre gladi“ snimljen prema svetskom bestseleru spisateljice Suzan Kolins. Ovo su desete Igre gladi, smeštene 64 godine pre prvog filma. Lusi Grej Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Koriolanus Snou je njen mentor. Izgledi su protiv njega, Lusi ne predviđaju pobedu, ali nakon što prkosnom pesmom tokom ceremonije žetve uspe da zaokupi pažnju celog Panema, Snou pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snou i Lusi trkaju se sa vremenom kako bi preživeli i otkrili ko je ptica pevačica, a ko zmija.

Trejler filma:

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada i putem CineplexxRS aplikacije.

Izvor: CINEPLEXX Panonija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *