PETA 3X3 STREET LIGA OD 30. JUNA DO 21. JULA U NOVOM SADU

Ljubitelje basketa očekuju majstorije na terenu, muzički program i dodatni sadržaji.

Novi Sad je iznedrio neka od najvećih svetskih imena u basketu 3×3 i samim tim postao prestonica ovog sporta. Ljubitelji basketa će i ove godine, peti put po redu od 30. juna, zaključno sa 21. julom imati priliku svakog četvrtka da prate 3×3 street ligu, ali i da zaigraju baket i ove godine na, sad već poznatoj lokaciji, na terenu OŠ Đorđe Natošević u Starom gradu.

Svi ljubitelji basketa, bilo da se ovim sportom bave iz zabave, bilo da su amateri ili profesionalci, mogu da prijave svoju ekipu putem mejl adrese 3x3streetleague@gmail.com. Prijave su počele 20. juna. Liga se odigrava u 4 kola, a za pobednike organizatori su ove godine pripremili novčane nagrade. Liga prvi put ima finansijsku podršku partnera i to baš od lokalne kompanije “Inobačka”.

Otvaranje sezone zakazano je za 30. jun od 18h, a osim atraktivne lokacije, ovogodišnja 3×3 street liga donosi i razne propratne sadržaje. Novosađani će tokom otvaranja, osim u kvalitetnom basketu, uživati i u sjajnoj muzici koju donose DJ Filip Grujić, DJ Rasheed, DJ Georg i mnogi drugi, u 3bir kraft pivima, vinima kuće Kovačević, ponudi Loft kafeterije promociji Red bulla.

Svaki četvrtak u navedenom periodu u OŠ Đorđe Natošević rezervisan je za atraktivno takmičenje u basketu 3×3, a na terenu ćemo, osim basket majstorija imati priliku da gledamo i višestruke svetske prvake u ovom sportu.

Dokažimo još jednom da je Novi Sad prestonica basketa! Podržite 3×3 street ligu. Vidimo se na terenu i na tribinama.

Izvor: TV Ars medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *