PET RAZLOGA DA POGLEDATE NOVI FILM DVEJNA DŽONSONA „AVANTURA U DŽUNGLI“

Dvejn Džonson i Emili Blant  u Diznijevom filmu „Avantura u džungli“
Nova Diznijeva porodična pustolovina sa elementima komedije „Avantura u džungli“ od 29. jula naći će se u bioskopima pred domaćom publikom. Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda “Avantura u džungli” koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu (Dvejn Džonson) ulazi u život i remeti mir  istraživačica Lili Hafton (Emili Blant). Ona dolazi iz Londona i  nagovara  ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.
Dajemo vam pet razloga da opremljeni svojom avanturističkim duhom i dobrim raspoloženjem dođete u bioskop i porodično uživate u humoru i energiji Dvejna Džonsona Stene (The Rock).
U FILMU „DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU“ JE DOKAZAO DA SE SNALAZI U DIVLJINI
Avantura. Divljina. Lijane. Zveri – sve to objedinjuje Stena svojim ulogama. Duh džungle koji sa sobom nosi neizvesnost i strah, u prisustvu Dvejna Džonsona isparava. Predvodnik „Džumandži“ ekipe sasvim sigurno i u novom filmu uzima kormilo u ruke i staje u odbranu svoje posade boreći se protiv čudovišnih neprijatelja kako bi se pre njih domogao magičnog drvceta koje zaustvalja zla.
ULOGU U ANIMACIJI „MOANA“ JE POSVETIO SVOM DEDI
Stena je osvedočeni glumac u filmovima za decu, u Diznijevom ostvarenju „Moana“ odlično je dočarao lik Mauia zahvaljujući svom polinežanskom poreklu, ali ne samo zbog porekla već i zbog toga što je lik modelovao prema svom dedi Piteru Maiviju, takođe profesionalnom rvaču koji je imao ulogu u Bondovom filmu „Samo dvaput se živi “.
PARTNERKA U FILMU MU JE EMILI BLANT
Želja da sarađuje sa njom datira još od njenog najpoznatijeg filma „Đavo nosi pradu“, zbog kog je postao njen vatreni obožavalac, a kako je odrastao na Floridi i često posećivao obližnji Diznilend i tematski park „Avantura u džungli“, Dvejn je predložio da upravo Emili Blant bude glavna protagonistkinja filma i tu ponudu joj je izneo specijalnim video snimkom koji je snimio za nju. Hemija između njih rezultirala je sjajnim humorom!

IMA SVOJU LAĐU I DIVNOG LJUBIMCA
Harizmatični lađar Frenk Volf je pomalo oportunista i beskrajno šarmantan, Frenk vodi nesnađene turiste na krstarenje Amazonom koje možda nema mnogo sadržaja, ali zato  ima mnogo humora i obećava beskrajnu zabavu! Upoznaćete Amazon iz njegovog ugla, možda ne baš kako ste želeli, ali sigurno bolje nego što ste očekivali! Njegov brod pod imenom La Kila i ljubimac koji pristaje snažnom Frenku – leopard, su dve najznačajnije stvari u njegovom životu i zahvaljujući njima možemo videti „Steninu“ nežnu stranu.
AKCIJA I DOBRA ZABAVA SU NJEGOVO DRUGO IME
Od malih nogu je odgajan da bude stalno u akciji, rođenjem u rvačkoj porodici, gde su deka i otac čuvena imena Kanadskog rvanja, pa čak i baka, njegova putanja nije mogla biti drugačija. U glumačkom svetu debituje s ulogom Kralja Škorpiona u filmu „Povratak mumije“ i od tada ovoj pravoj steni od čoveka nema granica. Akicioni filmovi i komedije su njegov zaštitini znak, te su tako franšiza „Brzi i besni“, kao i nova verzija „Čuvara plaže“  koji su postali popularni zbog humora i mišća Dvejna Džonsona.
Izvor: MCF MegaComFilm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *