,,ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ МРАЧНИЈЕ“ ПРЕМИЈЕРНО 8. ФЕБРУАРА У САВА ЦЕНТРУ И ОДАБРАНИМ БИОСКОПИМА

Задовољство нам је да вас обавестимо да ће љубавни трилер „ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ МРАЧНИЈЕ“ (FIFTY SHADES DARKER) бити премијерно приказан у среду, 8. фебруара у Сава Центру и биоскопима Cineplexx (УШЋЕ Shopping Center, Delta City, Ниш, Крагујевац laza, Mne Delta City Подгорица и Приштина), Tuckwood Cineplex, Рода Cineplex, Дворана Дома Синдиката, Арена Cineplex (Нови Сад), CineStar (Нови Сад, Зрењанин и Панчево), Вилин Град Ниш, Купина Филм Ниш, ЛМ Шабац, Арт (Ужице), Cadmus Cineplex, и Кино АБЦ Приштина.

 

Саветујемо новим и старим фановима овог планетарног хита да, уколико то већ нису учинили, обезбеде своја места на време, јер је остало још јако мало карата за премијерне пројекције филма на који смо сви јако дуго чекали.

Кад повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу. Док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око овог пара, одлучне у томе да униште њихове планове за заједничку будућност.

unnamed

У наставку се поново појављују оскаровка Марша Геј Харден, Џенифер Еле, Лук Грајмс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини, којима се по први пут придружују оскаровка Ким Бејсингер, Бела Хиткот и Ерик Џонсон.

unnamed (1)
„Педесет нијанси – Мрачније“ режира Џејмс Фоли („Страх“, „Кућа од карата“), а продуценти су поново Мајкл де Лука, Дејна Брунети и Маркус Висиди, као и Е Л Џејмс, која је и написала овај блокбастер серијал. Сценарио је написао Нил Ленард према роману Е Л Џејмс

Извор: Taramount film

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *