PATROLNE ŠAPE UZ DRUŽENJE SA MASKOTAMA, POKLONE I SLATKO POSLUŽENJE

Porodični dan uz sinhronizovani animirani film “Patrolne šape: Moćni” zakazan je za nedelju, 24. septembar od 12 do 17 časova u bioskopu Arena Cineplex. Uz nove avanture omiljenih šapa, najmlađe posetioce očekuje mnogo uzbudljive zabave i poklona. Ulaznice u prodaji!

Svakog mališana očekuje poklon poster sa omiljenim kucama, dok vas druženje sa maskotama čeka od 15:30 do 16 časova. Nakon druženja sledi i slatko posluženje u vidu omiljenog kejk popsa koje je pripremio Brunch Sweets, a poklone za najsrećnije na projekciji obezbedio je Pertini Toys.

Kada se magični meteor spusti u Grad pustolovina, PATROLNE ŠAPE dobijaju supermoći i postaju MOĆNE KUCE! Za Skaj, koja je najmanja u njihovom timu, nove moći su ostvarenje snova. Ali, stvari će postati loše kada Hamdinger, njihov najveći neprijatelj, pobegne iz zatvora i udruži se sa ludim naučnikom, kako bi ukrao supermoći za dva zlikovca. Dok sudbina Grada pustolovina visi o koncu, Moćne Kuce moraju da zaustave zlikovce pre nego što postane kasno, a Skaj će morati da nauči da čak i oni najmanji mogu da naprave najveću promenu.

Trejler: 

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex.

Skaj i njena ekipa su spremni za akciju i čekaju na vas!

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *