OMILJENI MUZIČAR VAŠIH OMILJENIH MUZIČARA: EGRET U NOVOM SADU

Nagrađivani muzičar i producent iz Pančeva, Petar Pupić Egret, održaće solistički koncert u novosadskom Presto centru (Dunavska 16) u subotu, 15. juna, sa početkom u 21 čas.

“Ko je tačno Petar Pupić? Neko bi rekao – jedan od najdarovitijih muzičara i producenata generacije, diplomac Berklee College of Music u Bostonu, neko čija muzika nosi drugačije strujanje energije… Zamislite svetove Sufjana Stevensa, Jamesa Blakea, Nicka Drakea, Cheta Bakera, koji se preklapaju u jednoj tački, u jednom gradu, u jednoj osobi.” (POP Depresija, 2022)

Nakon stečene diplome na Berkliju, Egret se vraća u Srbiju kako bi radio na autorskim pesmama, ali i na albumima svojih kolega (Ljubičice, Buč Kesidi, Iva Lorens) kao producent, autor muzike, aranžer i instrumentalista.

Već prvim singlom “Knot”, skrenuo je pažnju na sebe, osvojivši prvo mesto na regionalnom konkursu za kantautore Poezika u Novom Sadu. Sada se vraća pred novosadsku publiku kako bi predstavio novi materijal na srpskom i na engleskom jeziku, u specifičnom ambijentu Presto centra.

Do danas, Egret je svirao kao podrška Piteru Broderiku i Krisu Ekmanu, objavio EP “Silent Turns”, zatim singl “My Isle”, dok se publici prvi put predstavio na maternjem jeziku pesmom “Ako shvatim kasno”.

Svojim poslednjim singlom “U milini okeana”, objavljenom početkom juna, najavljuje album na srpskom jeziku.

Njegov nastup u Presto centru zakazan je za 21 čas, broj posetilaca je ograničen, a svoje mesto možete rezervisati putem mejla muz.radionicepresto@gmail.com ili na +381631093800. U pitanju je sedeći koncert, a karte će se naplaćivati na ulazu, po ceni od 500rsd.

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *