ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА ИВУ МИЛЕНКОВСКИ

Хуманитарни концерт под називом „Певаћемо шта нам срце зна”, одржан је у четвртак 13. јуна 2019. у новосадском Студију М са почетком од 20 сати. Приход од концерта намењен је за терапије четворогодишњој Иви Миленковски оболелој од церебралне парализе.

Организатор догађаја је Удружење грађана Нови Сад које већ четири године помаже онима којима је то најпотребније. Оснивач удружења је Горан Бајшански, наш шампион у саватеу и кик-боксу, а удружење је првобитно основао како би у Нови Сад довео групу деце са Косова и Метохије. Што се тиче помоћи, каже Горан скромно да се ништа не може поредити са осећајем да се дете након терапија вратило у школску клупу или међу другаре. Надамо се да ће и помоћ малој Иви бити драгоцена. Грађани који желе да помогну Иви или Удружењу, новац могу уплатити на наменски жиро рачун Удружења : 160-450858-70 код банке Интеза.

Судећи по одзиву и расположењу публике, овај концерт је био и више него успешан. Староградску, далматинску и музику севдаха певали су Бранислав Глоговац и Анастасија Грк уз музичку пратњу Александра Савића, Марка Парчетића и Атиле Чибри. Њима се придружио и Тамбурашки састав Аурелиус.Сви су били фантастични, насмејани и професионални, упркос великој врућини под рефлекторима. Публика је уживала и у концерту и у сазнању да има младих људи који су вољни да се удруже и нешто пруже заједници а да ништа не очекују заузврат, и све то упркос редовним и студентским обавезама.

 

 

За ТВ Арс Медију:
ТЕКСТ И ФОТО.: В. Раонић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *