ОДРЖАН 17. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ОБРАЗОВАЊА „ПУТОКАЗИ”, 26. МЕЂУНАРОДНА ИЗЛОЖБА УМЕТНОСТИ „АРТ ЕКСПО“ И САЈАМ КЊИГА

Сајам књига, 26. међународна изложба уметности „Арт Експо” и 17.  Међународни Сајам образовања „Путокази“, видело је 35.000 посетилаца. Наступило је 180 излагача из седам земаља – Србије, Републике Српске, Хрватске, Словеније, Словачке, Kанаде и Ирана, одржано је више од 150 програма (50% више него 2020. године) у оквиру којих је на представљено више десетина аутора, обележено неколико годишњица, разговарано о актуелним темама, приређено неколико тематских, као и изложби на штандовима излагача и промовисано више од 500 образовних профила, а први пут су наступиле и све високе државне школе у Војводини.

Сајам промовише ствараоце примењене уметности, окупља уметнике, галерије и појединце, уз тематске поставке, рукотворине, антиквитете. Прилику да се представе имали су академски, едуковани и самоуки сликари, а специфична је по томе што је и продајна и промотивна.

Можете да погледате ТВ репортажу снимљену за време одржавања НС сајама и видите део атмосвере са сајма, у производњи ТВ Арс Медије – портал.

Све информације о сајму можете погледати на:

www.sajam.net

 

Извор: ТВ Арс медија

Производња ТВ Арс Медија – портал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *