ОД ДАНАС ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ КАНТИ ЗА КОМУНАЛНИ ОТПАД ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ БЕОЧИН

Општина Беочин и ЈКП „Беочин“ обавештавају грађане да од понедељка 24. јуна почиње подела бесплатних канти за комунални отпад које су намењене суграђанима који живе у насељима са индивидуалном изградњом.

Заинтересовани грађани могу лично доћи да преузму канте у ЈКП „Беочин“ сваког радног дана од 7 до 15 часова.

Грађани треба да понесу доказ о измиреном рачуну за комуналне услуге за претходни месец а приоритет имају суграђани који до сада нису добили бесплатне канте за комунални отпад.

Овом акцијом предвиђена је подела 310 канти запремине од 120 литара које које је Општина Беочин обезбедила путем конкурса Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине.

Подела ће се вршити до истека залиха.

Подсећамо суграђане, да су канте намењене искључиво за одлгање кућног комуналног отпада и рециклабилног отпада због чега апелујемо на све кориснике да их не користе за одлагање шута, земље, пепела или жара.

Пријаве од стране корисника који живе у стамбеним зградама или на локацијама у близини којих постоје контејнери за комунални отпад, неће бити разматране.

Преко поменутог конкурса Беочин је добио и десет контејнера запремине 1 100 литара који ће бити распоређени на локацијама где је неопходна замена оштећених контејнера у близини стамбених зграда.

Верујемо да ћемо и на овај начин допринети заједничком циљу да нам дворишта, улице и средина буде чистија и лепша!

Извор: Општина Беочин

фото: Исмет Адемовски

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *