ОБОРЕНИ РЕКОРДИ СВИХ ТЕXНО ЖУРКИ У ЗАТВОРЕНОМ У РЕГИОНУ!

OBORENI REKORDI SVIH TECHNO ŽURKI U ZATVORENOM U REGIONU!

GREEN LOVE PRIREDIO NEPOBEDIVI REJV ZA VIŠE OD 5000 LJUDI

Organizatori Green Love festivala mogu se pohvaliti najposećenijom techno žurkom u zatvorenom prostoru do sada na našim prostorima! Više od 5000 ljudi uživalo je u pravom rejvu koji je na mix pult i densflor donela neprikosnovena Amelie Lens, kao i sjajni DJevi sa naših prostora, TKNO, Avoid aka Vladimir Acic, Filip Xavi, Runy i Dušan Nikolić.  Nezaboravnoj noći i đuskanju do ranih jutarnjih časova doprinela je i spektakularna produkcija, te se ovaj događaj može svrstati u najpopularnije velike techno žurke u celom regionu, a sada zvanično i u najposećenije!

Green Love fanovi imaće priliku da ponove ovo fantastično iskustvo već 28. aprila uz techno velikana Technasia, kada nastavljamo seriju najboljih Green Love žurki na Spensu!

Cene ulaznica možete pogledati putem sledećeg linka: http://gigstix.com/technasia-green-love

Ljubitelje pravog techno spektakla očekuje na leto nova festivalska zvezda – Dance Park Festival! Rezervišite petak i subotu, 8. i 9. jun  za istorijski rejv na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji. Za prvi dan festivala, Dance Park tim već je najavio prva velika svetska imena DJ scene uz koje će na nesvakidašnjem mestu đuskati na desetine hiljada rejvera! UMEK i TEN WALLS nastupiće u petak, 8. juna dok će domaću postavu činiti Lea Dobričić, Ilija Đoković i Kristijan Molnar. Pored već objavljenih mega zvezda DJ scene, Dance Park festival predstavlja žestoko pojačanje koje čine najveća techno imena sa naših prostora kao što su Aleksandra Duende, Danijel Čehranov aka Last95, Dee, Goya, Nevena Jeremić, Nemax, Nemanja Vanović, Mancha, MarkPanic, Peter Portman, Space Motion, Teo Trunk, Tijana Kabić, Wet Dreams ekipa, Željko Ninić i Zwein!

UMEK – Pravim haos:

Podstaknuti ljubavlju prema muzici, žurkama i najboljoj publici, beogradski Raveolution i novosadski Green Love Festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki, udružuju snage u stvaranju nove techno festivalske magije! Na fantastičnoj lokaciji i uz najprestižnije svetske DJeve biće održan jedinstveni muzičko scenski doživljaj – mega rejv pod otvorenim nebom! Festival će ugostiti više desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, a posetioce očekuju žurke pod otvorenim nebom uz najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijski izvođači i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada, kao i mogućnost boravka na lokaciji tokom oba dana trajanja festivala.

 

Ten Walls – Waliking With Elephants:

Sve informacije pratite putem zvanične Facebook https://www.facebook.com/danceparkfestival/ i Instagram stranice Dance Park festivala https://www.instagram.com/DanceParkFestival .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *