НОВИ СТАРТ РАДА БИОСКОПА КОМБАНК ДВОРАНА 01. СЕПТЕМБРА

НА ДАН ОТВАРАЊА НА РЕПЕТОАРУ РЕПРИЗЕ: STAR WARS УСПОН СКАЈВОКЕРА , КРАЉ ЛАВОВА, ГРДАНА, АЛАДИН , ФРОЗЕН, ЛЕ МАН: СЛАВНА 24 САТА

ОД 02. СЕПТЕМБРА ПРВЕ ПРЕМИЈЕРЕ!
ТЕНЕТ, НОВИ МУТАНТИ, СУПЕРЈУНАК САМ САМ

САМО 01. СЕПТЕМБРА ПРОМОТИВНА ЦЕНА КАРАТА ОД 10О ДИНАРА!!!

Након шест месеци паузе, услед пандемије која је обуставила рад биоскопа на глобалном, али и локалном плану, Комбанк Дворана посетиоцима своја врата отвара у уторак 01. септембра под слоганом „Филм се наставља“. Подржавајући јединствену мисао, да нам је социјализација данас потребнија више него икад, публика ће коначно своје омиљене филмове моћи да гледа из биоскопске фотеље и на великом платну, поштујући све мере безбедности – уз прописану дистанцу међу седиштима и одржавањем максималних хигијенских услова.

На радост филмске публике, која с нестрпљењем ишчекује улазак у биоскопске сале и јединствен аудио-визуелни доживљај, на дан отварања биоскопа 01. септембра, цена карата за све филмове биће симболична – 100 динара. Само тог дана на репертоару ће се наћи филмска остварења из претходне године која су остварила запажену гледаност, а била су репризирана и у Дриве ин биоскопу на Ади.

Филмофили ће првог дана рада биоскопа након пандемије, моћи да уживају у увек атрактивним прошлогодишњим насловима као што су: анимирана авантура Краљ лавова коју је током 2019. године у Србији погледало преко 250.000 гледалаца; наставак научно- фантастичне франшизе Стар Wарс: Успон Скајвокера из 2019. године; незаобилазни бисери „Дизни краљевства“- Аладин и Грдана господарица зла; Фрозен – филм који је обележио одрастање савремених генерација, као и филм намењен љубитељима трка и аутомобила- Ле ман: Славна 24 сата, са Мет Дејмоном и Кристијаном Бејлом у аутентичној причи о настанку Ферарија.

Истовремено, велики холивудски филмови коначно су доживели своје приказивање у биоскопима широм света, те ће се пратећи глобална кретања филмске индустрије, на репертоару Комбанк Дворане од 02. септембра наћи и прве премијере.

Међу насловима који ће свакако привући публику су НОВИ МУТАНТИ И ТЕНЕТ који ће претпремијерно бити приказани 02. септембра, а током недеље и најновија анимација о суперјунаку САМ САМ.

Нови мутанти је хорор -трилер чија се радња одиграва у изолованој болници, где је група младих мутанта на психијатријском праћењу. Када почну да се догађају чудне ствари, и њихове мутантске способности и њихово пријатљество ће бити на тесту док се буду борили за живот.

Истовремено, на велико платно право из Америке од Кристофера Нолана долази акција, са елементима драме Тенет.

Најмлађи ће пак моћи да уживају у уздбудљивој причи о суперјунаку Сам Сам, која нам долази из Француске. Млади и неустрашиви Самсам има готово све оно о чему би космички јунак могао да сања: херојске родитеље, гомилу супер пријатеља и сопствени летећи тањир којим истражује свемир…..осим ствари која му недостаје – његове супермоћи се још увек нису појавиле.

Када нова девојчица у школи, Мега, почне да подучава Самсама супермоћима, он у мистериозној другарици проналази шансу за откривањем својих надљудских способности. Њих двоје заједно крећу у космичку авантуру која их учи да, пријатељство и храброст могу бити оно најважније о чему сањају.

На репертоару ће се током прве недеље рада биоскопа наћи и документарни домаћи филм Сумрак у бечком хаустору, иначе први домаћи филм који ће бити приказан након новог старта биоскопа и Мартин Еден, приказан на Фестивалу ауторског филма (ФАФ).

У НАСТАВКУ ПОГЛЕДАЈТЕ ТРЕЈЛЕР ЗА НАЈНОВИЈИ ФИЛМ НОВИ МУТАНТИ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *