НОВИ САД У ЗНАКУ ЛЕПОТЕ 3. И 4. ФЕБРУАРА

Престоница културе и младих у фебруару ће бити и престоница лепоте. Наиме, 3. и 4. фебруара очекују нас две лепе манифестације. У оквиру конгресног центра Мастер, одржаће се међународна конференција на тему иновација у бјути индустрији – ИПБИ, док ће на СПЕНС-у бити одржан сајам венчања, познатији као „Свадбена Магија“.
„Beauty“ индустрија, у свету, одавно је постала једна од јаких, водећих и растућих делатности која поставља трендове и у великој мери директно и индиректно, обликује понашање и свест јавности. Креативност, слобода и иновативност најбоље описују ову лепу делатност, која као таква пружа бројне пословне прилике, поготово за младе генерације.

Innovative Project in Beauty Industry(IPBI) је међународна конференција на тему иновативних пројеката, савремених технологија и трендова који очекују у „Beauty“ индустрији у 2018. години. Циљ конференције је да се окупе представници свих области из региона, повежу, информишу се и разменe искуства кроз предавања, радионице, „master class“ и неформалне разговоре. Предавачи који ће говорити на конференцији су лидери из области пластичне хирургије, makeup, face paint и nail art трендова, затим педикира, микроблединга, козметологије, холистике и трепавицa, као и специјалисти за успешну промоцију на дигиталним медијима и мотивационим тренерима који усмеравају ка путу до успеха. Учесници ће поред предавања имати прилику за „networking“ у информалним или Б2Б разговорима током паузе за кафу и ручак. Организатор је уприличио догађај и гала вечером у посебном амбијенту виле „Palace“ на Камењару. Гостима ће се уз вечеру придружити специјални музички гост, Борис Режак.

Лесја Карић, истакнути међународни „nail art“ стручњак, истиче да је значај овог скупа у обједињавању свих грана „beauty“ индустрије, како би сви који се баве овом делатношћу вишеструко унапредили своје знање, едуковали се о свим актуелним и предстојећим трендовима, али исто тако и о важности примене основних правила дезинфекције алата и простора. Незаборавимо, свакако, да је једина сигурна инвестиција, она коју улажемо у своје знање, и овај скуп је идеална прилика да се повеже лепо и корисно.

Паралелно са конференцијом, 3. и 4. фебруара од 10 до 20 часова, одржаће се пета по реду манифестација „Свадбена магија“ коју организује УГ „ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ“. Градска кафана и Централни хол на СПЕНС-у биће место дешавања.
Да би магија била јединствена, „Свадбена магија“ са пажљиво одабраним излагачима пружа прилику младим паровима или онима који још увијек размишљају о свом идеалном венчању, да на једном месту виде и изаберу оно што би њихов дан учинио посебним.
Излагачи на манифестацији биће салони венчаница, златара, декоратери простора за славље, посластичари, а поред одевних и украсних садржаја, можете пронаћи фотографије и сниматеље, резервисати салу за прославу венчања или ћете једноставно бити у прилици да пронађете стручњака да то уради за вас . Као и сваки пут, и сада ће бити подвучена хуманитарна конотација: прикупљаће се средства за једног од ученика из ШОСО „Милан Петровић“ са домом ученика, од продаје производа који се израђују у њиховим радним центрима.
Ове године организатори су се побринули за многобројне модне ревије, дечје хорове, плесне наступе, концерт Младена-Мишка Јовичића као и представљање бендова за свадбе, а улаз је, као и сваке године, бесплатан.

О конференцији можете информисати кликом на web stranicu, Facebook, Instagram или директном пријавом путем линка а о сајму венчања путем мејла svadbenamagija@gmail.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.