NOVE AVANTURE ZECA PETRA I DRUŽINE U BIOSKOPU CINEPLEXX PROMENADA

Porodični dan uz sinhronizovani film ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ 4. jula

 

Nove avanture zeca Petra i družine stigle su u bioskop Cineplexx Promenada. Ne propustite nastavak sinhronizovane avanture na Porodičnom danu u nedelju 4. jula od 12 do 17 časova. Uz svaku kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon poster iz filma, a besplatna kreativna radionica Vile Četkice biće održana od 12 do 14 časova. Karte su u prodaji.

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar i Toma zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije.

Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Stefan BundaloTamara AleksićAleksandar Radojičić, Iva Stefanović i drugi ponovo su pozajmili glasove omiljenim junacima i čekaju te u novim pričama na Porodičnom danu 4. jula, dok režiju sinhronizacije opet potpisuje Iva Milošević.

Uz svaku kupljenu kartu obradovaćemo mališane poklon posterom filma „Zec Petar – skok u avanturu“, a besplatna kreativna radionica Vile Četkice biće održana od 12 do 14 časova.

Trejler filma ,,Zec Petar: Skok u avanturu“

Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i po ceni već od 250 dinara za 2D projekcije, uživajte porodično* uz sjajnu animiranu priču na velikom platnu!

Ulaznice za Porodični dan u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada kao i putem aplikacije CineplexxRS.

*ponuda važi za kupovinu 3 ili 4 ulaznice u bioskopu Cineplexx Promenada

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *