НОВА СЕЗОНА GREEN LOVE ЖУРКИ ОТВОРЕНА УЗ ТЕХНО СПЕКТАКЛ

НОВА СЕЗОНА GREEN LOVE ЖУРКИ ОТВОРЕНА УЗ ТЕХНО СПЕКТАКЛ

Светски техно звук, фантастично озвучење и расвета и сала СПЕНСа пуна рејвера који су до јутра уживали на првој по реду Green Love  журци ове године, обележили су мартовско издање Green Love-а. Једна од најуспешнијих Green Love журки најавила је сјајну сезону 2017. Пиг & Дан доказали су да су са разлогом неки од најтраженијих тецхно продуцената, а публику су одушевили и ТКНО, Александра Дуенде, као и Владимир Аћић.

Хиљаде правих партијанера није крило одушевљење програмом и читавом атмосфером на СПЕНСу те су до раних јутарњих сати ђускали.


Већ 13. маја очекује нас нова Green Love журка уз проверено добру традицију вечери женских ДЈ-ева. Magdalena, Marina Karamarko, Lea Dobricic, Sugar Lobby i Dijana Knezevic – Dee даме су које ће раздрмати СПЕНС!

Магдалена, тренутно једна од најтраженијих женских тецхно ДЈ-ева први пут ће наступити у Новом Саду. Сестра светски прослављеног Соломуна, члан је широм света познате DYNAMIC породице од самог оснивања. Убрзо је постала једна од омиљених продуценткиња, а публика широм Европе упознала је када је стајала за миx пултом најпознатијих ундергроунд клубова. Магдалена је убрзо постала владарка чувених јутарњих афтер журки, да би потом пропутовала цео свет уз етикету DYNAMIC, наступајући и на бројним фестивалима. Најпознатије место партијанера, Ибица, постала је лети Магдаленина друга кућа. Њен специфичан музички укус, као и занимљив карактер, учинили су је једном од омиљених музичарки тамо. Колико је друштвена и допадљива сведочи и чињеница да је на сваку журку прати читава група девојака која не пропушта ни један њен наступ. Како музичка критика каже, Магдалена поседује све особине које треба један ДЈ да има, а зна да осети атмосферу и пружи људима журку какву желе!

На мајско издање Green Love фестивала стиже и право освежење за електронску сцену – Марина Карамарко! Резидент ВИВа Wарриорс журки у престижном Снакеyс-у на Ибици. Живећи тамо, пуштала је музику раме уз раме са највећим светским продуцентима као што су: Steve Lawler, Darius Syrian, Sante, Phillip Bader, Guti, Robert Dietz, Detlef, Anek и многи други. Такође имала је прилику да наступи у највећем клубу на свету Привилеге. Поред Ибице, наступала је у бројним клубовима Европе и постала једна од омиљених женских ДЈ-ева. Због своје отворености, опуштености и професионализма, Марина завређује пажњу све већег аудиторијума из године у годину.

Заједно са Магдаленом и Марином насупиће и даме већ добро познате публици Green Love фестивала, Леа Добричић, Сугар Лоббy и Дее.

ИСКОРИСТИТЕ ПРОМО ПЕРИОД ЗА КУПОВИНУ ГРЕЕН ЦАРД-А
Чувена картица Греен цард којом обезбеђујете улаз на три преостале Green Love журке, у мају, октобру и децембру, налази се у продаји по промо цени од 1990 динара, док за предстојећу журку у мају, улазница по промо цени износи 790 динара.
Улазнице за мајски Green Love се могу набавити на продајним местима Gigs Tixa, као и путем сајта хhttp://ow.ly/BlLG309RUq8.

Green Card се такође налази у физичкој продаји, а може се набавити и путем сајта хттп://оw.лy/wтлв309РУх

 

Извор: Green Love Фестивал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *