НОВА ОПРЕМА ЗА СОМБОРСКЕ БОКСЕРЕ

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, заједно са градоначелником Сомбора Антониом Ратковићем, присуствовао је тренингу спортиста у Боксерском клубу „Сомбор“ и том приликом им је доделио спортску опрему неопходну за тренажни рад.

„Нама је изузетно драго што смо препознали потребе Боксерског клуба ′Сомбор′ и на нашем конкурсу доделили смо средства за набавку нове спортске опреме у вредности од 200.000 динара“, рекао је Баста.

Стигло је десетак нових џакова и боксерских рукавица, као и пратећа опрема, а како истиче Баста, због масовности и квалитета рада, сомборски боксери заслужују најбоље могуће услове.

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић нагласио је да је све више младих који се одлучују за бокс, те да је улагање у спорт један од приоритета градске власти.

„Оно што је веома битно јесте да и данас овде видимо пуно младих и нових наших суграђана који су кренули да се баве спортом, а то је свакако и циљ свих нас у Граду Сомбору“, рекао је Ратковић.

Градоначелник је додао да су поред боксера нову опрему добили и кајакаши, рукометаши и одбојкаши.

Догађају су присуствовали и чланица Градског већа за спорт, омладину и здравство Антонија Нађ Косановић и потпредседник Војвођанског боксерског савеза Жељко Мрдаковић.

Извор: Биро за односе са јавношћу Покрајинске владе

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *